Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Hey Fetelor! Care este cea mai buna antrenoare de fitness de pe Youtube? Daca ați facut de la acea antrenoare aveți rezultate?
Pot sa vad meciurile nba daca sunt abonat la digi?
Buna TPU numele meu este mihai. Intrebarile care le voi spune aici sunt si de fotbal si de sanatate.incercati sa imi răspundeți cât mai repede Păi eu am 13 ani. Si imi de pe la noi din asa se numeste...? (mai mult)
Am in jur de 24 de ani, 1, 82 inaltime si 100kg. Vreau sa ma apuc de sala, pana acum n- am facut sport niciodata. Credeti ca voi avea rezultate in cam 4 luni? Adica prind ceva forme la brate...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o sala de sport in Tecuci? Si cat costa? Multumesc!
Salut, am fost azi la sala pentru prima data si am facut piept (antrenamentul il am de la un prieten) pe loc, cand faceam antrenamentu, imi simteam pieptu incordat si asa, simteam ca se lucreaza, ...? (mai mult)
Bună seara, rotița pentru abdomen este bună?
Bună seara, ce exerciții pot face pentru a sta în mâini sau ce sfaturi îmi puteți da?
Din Ianuarie o sa incep un loc de munca in ture, printre care si ture de noapte, cum imi pot recupera muschii noaptea, stiu ca la modul general trebuie 8- 9 ore de somn seara, ceva sfaturi sa pot beneficia...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să vă adresez o întrebare, dacă doresc să slăbesc pe langă cardio pot să îmi lucrez și mușchii cu greutăți, aș dori să scad multe kg...Să ajung prima oară la greutatea...? (mai mult)
Cât durează bulk-ul, cut-ul? Si cât ar trebui să pui și să dai jos?
Vreau ca în ianuarie să încep să țin dieta și ma gandeam ce magazine au produsele ieftine de unde ma pot aproviziona cu mâncare. Eu ma gandeam la Lidl, există ceva mai ieftin decât...? (mai mult)
Salut am primit o comanda de steroizi cam 150 de fiole dar am observat cu stupoare ca st expirate de o saptamana se mai pot folosi in situatia asta
Exercitii pentru un corp frumos, abdomen plat?
Păreri? https://gymbeam.ro/gainer-serious-mass-optimum-nutrition.html#tab-reviews
Bună seara, eu iau proteine Creatine Pro Mass și vreau să îmi cumpăr omega 3, este bun de ceva sau Pro Mass conține omega 3?
Cat o sa ma coste lunar mancarea daca ma apuc de sala?
Planuiesc sa fac un water fasting de 48 de ore deoarece in ultima vreme am inceput sa mananc numai prostii si simt nevoia sa- mi detoxifiez corpul. Ce- mi recomandati sa mananc inainte de fast, planul...? (mai mult)
Cum sa scap de gusa?
Salut TPU, am o intrebare simpla si usoara, pot face exercitii pentru masa musculara acasa, zic asta deoarecee sala e inchisa, si vreau sa fac ceva flotari si abdomene ca sa ma mentin pana se deschide ...? (mai mult)
Vă salut! As vrea sa-mi cumpăr o bicicletă fitness, am 1.90 m. Puteți să-mi recomandați o bicicletă bună care sa ruleze bine chiar si pentru înălțimea mea? Mersi mult.
BUNĂ am 14 ani.De la un timp mi- am dat seama ca as vrea sa arat altfel.Am vrut sa cresc in masă musculară.Am vrut sa cresc Bicepsul- Tricepsul, antebrațul si sa pot face 6 pack la abdomen.Am 2 aplicatie...? (mai mult)
E bine dacă iau 2 capsule de zmb6 seara când ma culc si dimineața când mănânc 2 de omega 3?(dimineața mănânc 4 oua si 2 felii de pâine cu unt de arahide)
Buna As avea o intrebare Cum as putea slabi din picioare mai mult adica am um pic micioarele mai mari decat partea de sus. In trecut am slabit si tot am avut piciarele mai mari. Stiu ca nu se poate...? (mai mult)
Ce suplimente recomandați pentru creșterea în masa musculară?
Părere despre proteinele la sac de la gymbeam? Vreau să-mi iau 2.5 kg.
Daca iau proteine timp de o luna și după renunț la ele o să slăbesc?
Sunt bune proteinele whey până la urmă?
Recent ma uitam dupa niste mansoane. Mi- a placut foarte mult un model de manson de la Canyon, mai ales Canyon G5 dar costa 500 de lei sa livreze... Ce mansoane ar fi similare cu Canyon G5? ...? (mai mult)
Când aveam "ziua de push" obișnuiam să fac o sumă considerabilă de flotări, dar la fiecare repetiție auzeam niște mici trosneste în umărul meu stâng. Dacă imi lasam greutatea mai ...? (mai mult)
Ce suplimente recomandati pentru barbati pentru sala? Ma gandeam sa iau niste capsule cu testosteron, sau bcaa. Ce suplimente sunt cele mai bune pentru a pune repede masa pe tine? Si forta si aspect vreau...? (mai mult)
am o problema. Problema mea este ca ieri ma chemasera niste prieteni la fotbal a si apropo ei au vreo 16, 20, 21 cam asa cativa vreo 10.Si eu aveam scoala si le- am zis ca vin ca nu...? (mai mult)
au trecut 3 luni de când numai joc online pe platforma Superbet, ce se intampla daca nu joc o lună sau două online? Risc sa mi se inchida contul?
Fac sală de aproape 3 luni si am observat că tricepsul stâng e puțin mai definit. La forță si chestii nu simt diferența. Ceva sfaturi?
Bună As vrea sa ma înscriu la o sala de sport în București. Imi poate recomanda cineva o sala de sport care sa nu fie prea aglomerata și condiții bune? Ma interesează în Sector 3. Înainte...? (mai mult)
Pe la jumătatea lunii octombrie am început să fac exerciții de stretching iar acum 2 săptămâni am reușit să fac șpagatul. De atunci am mai făcut aproape în fiecare zi niște exerciții...? (mai mult)
De curand, m- am apucat de salsa. La cursuri am invatat tot felul de figuri, pasi. Nu am avut o problema in retinerea pasilor, ci in retinerea numelor figurilor. Ma poate ajuta cineva cu...? (mai mult)
Salut, sunt la fotbal si de cateva antrenamente obosesc foarte rapid, pot alerga max jumate de teren si inainte alergam 3 ture de teren fara probleme.
Buna, am obs ca furca la bicicleta nu mai culisează ca inainte...chiar aproape deloc. Cand o întorc cu susul in jos bicicleta și o las un timp, după aceea merge la o tura perfect si iar nu mai culisează...s-...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei cu experienta la sala/antrenori personali, etc. Deci, in vara (sfarsit de iulie) am inceput sa merg la sala. Faceam cu greutati foarte mici, dar cam dupa fiecare sfarsit...? (mai mult)
As dori sa imi recomandati un program pentru sala femei, ce fel de exercitii ar trebui sa fac in fiecare zi si pentru ce, multumesc.
Ce pot sa fac sa nu ma mai las de dieta? Nu sunt gras, am 60 kg dar tot se vede putina grasime, incerc de 1 an sa imi fac patratele insa mereu ma las, ma duc mananc, iar a doua zi nu mai am motivatie,...? (mai mult)
Salut, deci vreau să mă sui cu un prieten pe o clădire sa facem poze și filmulețe haioase Da ce contează e că nu știu unde sa mergem, pe ce clădire sa ne urcăm, sunt din Cluj știți ceva?...? (mai mult)
Recomandati-mi o pereche buna de încălțăminte pentru alergat/sală. Buget 450 lei.
Ce părere aveți de Sin Cara?
Imi place foarte mult sa bat in clavicula! Bat cu palma si uneori cu pumnul cand nu imi iese ceva! Pot avea probleme de respiratie daca continui sa bat in clavicula?
Pe ce platforma pot juca poker cu bani reali? Ceva safe va rog. Mulțumesc
Buna TpU! Cum se numește: Capacitatea ridicata de a depune eforturi pe timp îndelungat? Denumirea părții anterioare a piciorului, de pe care se executa deprinderea în săritură? Mușchii care...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o banda de alergat electrică dar nu prea inteleg ce inseamna asta, adica o sa stau numai in priza cu ea? ma uit la niste modele si niciuna nu are un prelungitor, eu cum o alimentez ...? (mai mult)
Vreau sa incep sa merg la sala, dupa o experienta de 2 ani, de antrenament acasa, si nu stiu mai exact cum sa incep sa ma antrenez.As dori cateva sfaturi in ceea ce priveste alimentatie si programul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!