Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Mai difuzează ăștia meciul cu Benny și badr hari pe canalul sport extra sau nu? Sau e doar online cu plata? parca 12 euro era.
Am ajuns in mod miraculos sa castig luna asta de doua ori un bilet de sase evenimente! Cum sa numai castig 6 evenimente?
Salutare TPU, imi puteti da cateva idei ce sa pun la biografie pe Instagram din care sa reiasa ca am o pasiune pentru fitness?
Salut. recent am achiziționat o bancă pentru lucrat abdomenul, mai mult pentru a face sit- ups https://m.emag.ro/aparat- fitness- ab- dual- trainer- kondition- cu- computer- negru- portocaliu- dabem-...? (mai mult)
Boxul te ajuta sa slăbești? dar sa pui masa musculara
Știți echipe de baschet sau de gimnastica la care te poți înscrie gratuit, în Iași? Este pentru o fetiță de 12 ani.
Salut, stie cineva daca este vreun baiat care sa retransmita live pe You tube meciul lui Benny?
Salut tuturor. Sunt instructor de fitness de ceva vreme și vreau să îmi schimb meseria, e nașpa, nu- mi mai place și vreau să fac altceva. Ce îmi recomandați, o calificare cu totul altfel dar...? (mai mult)
înainte de a întreba vreau să menționez că aș vrea să îmi răspundeți cu cât mai multă cunostiinta de cauza. Va rog sa nu vă bateți joc: pentru mine este important. Deci am 62 kg, 1.68,...? (mai mult)
Ce părere aveți, vremea de afara e ok pentru alergatul în aer liber sau e prea frig?
In ce zone sunt deschise patinoarele in perioada asta?
Cum aș putea vedea live și gratis meciul între Benjamin Adegbuyi și Badr Hari? Mulțumesc!
La ce ora începe lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari?
Salut, poate cineva sa imi enumere salile de box/k1, taekwondo, bjj, mma etc din slobozia? Si salile de forta? Sunt nou aici si nu cunosc. Multumesc.
Cine credeți că va câștiga meciul din această seară? FCSB-ul sau Univ. Craiova?
Cam pe ce data se vor deschide salile după anul nou?
A fost corect acordat acest cartonaş galben/roşu? https://www.youtube.com/watch?v=fWnsrTx9Y6E
Deși in ciuda faptului ca am o greutate scazuta (63 kg), nu am un abdomen prea vizibil, tin sa mentionez ca am 17 ani si 1, 71m inaltime. Ce sfaturi imi dati? Personal nu prea as vrea cine ...? (mai mult)
Azi Barcelona joaca acasa cu Sociedad.Cum a ajuns Sociedad pe locul 1? Nu mai sunt la curent cu fotbalul.
Se pot monta Pag-uri pe mtb? Am rockrider 530S Am vreo șansă să pun Pag-uri?
Sunt un fan al fitnessului, pot spune ca mananc destul de sanatos, insa pe langa asta, consum pepsi/cola cam 2, 5l/zi si ma intrebam cat de mult m- ar afecta in dezvoltare musculara, voi ...? (mai mult)
Am si eu o mica nelamurire. Am un buget de 2500 roni si nu stiu ce bicicleta sa imi iau. As dori o bicicleta cu care sa merg si pe strada dar si prin padure sau dealuri. As dori niste pareri...? (mai mult)
Răscolind prin arhivă... Ce meciuri, ce fotbal! Mai avem în zilele noastre ceva asemănător? Scuze, selectasem un link greşit. https://www.youtube.com/watch?v=DIxr3kQnYvk
Eu am doua gantere, fiecare cate 10kg, o tura e de 10 ridicări, seara bag 3 trei sa maresc turele sau nr de ridicari la 15?
La 14 ani poți să mai ajungi fotbalist?
Bună,fetelor! Voi de la ce antrenoare de fitness de pe Youtube faceți sport? Dacă da, ați vazut rezultate de la ea?
Imi puteti recomanda un ceas bun pentru fitness ( mai specific pentru sala de forta ), care sa imi arate caloriile arse, ritmul cardiac, gps- ul sa fie bun, etc. As dori sa imi precizati atat...? (mai mult)
Salut, mai am puțin pana fac 18 ani și vreau sa ma înscriu la ceva casa de pariuri online îmi doresc foarte mult si nu mai am răbdare...Cum o pot face fără buletin sau exista vreo casa de pariuri...? (mai mult)
Salut, am 17 ani mai am 4 luni pana fac 18 și vreau sa ma înregistrez la superbet. Întrebarea mea este se primește ceva prin posta sau nu stiu orice dacă ban CNP unui părinte adică are cu ce sa ...? (mai mult)
Credeți ca iti poti forma un corp frumos fara o dieta si doar cu flotari, abdomene si alte exerciții care le poti face oriunde si fara echipament?
Cea mai bună marcă de creatina si proteina pentru creșterea în masă musculară?
Nu transmite niciun post TV din Romania meciul Benny Adegbuyi vs Badr Hari?
Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, date corecte dar am folosit cardul meu de credit pentru depunere si retragere. De abia...? (mai mult)
Am o problema cu mușchii lombari și anume ca nu sunt suficient de dezvoltați iar din cauza asta ma dor. Pe lângă asta, vertebrele l4- l5 au un spațiu între ele mai mic decât trebuie,...? (mai mult)
Salutare TPU, am 17 ani și am 54 kg 1.77 inaltime. Fac mma și cam toată viața mea am fost sportiv. As vrea sa ma îngraș deoarece nu- mi place cum sunt. Am pătrățele dar eu vreau sa fiu mai gras...? (mai mult)
Ce credeți o sa se califice CFR CLUJ în primavara Uefa Europa League in Elveția după meciul cu Young Boys Berna? Eu zic ca da. Voi ce credeți?
Voi ce spuneți, o batem azi pe Young boys? Se califică CFR azi? Va fi o tragedie daca nu se va califica CFR? Vom putea anul viitor sa jucăm în Europa league? Sau vom merge in cupa intertoto din cauza...? (mai mult)
O formula sau un site bun pentru a calcula câte calorii am voie sa consum zilnic?
A intrat cineva in grupul acela de pe telegram "Dream Money" cu pariuri sportive? Stie cineva daca e legit sau e teapa?
Care gol a fost mai de la distanţă, cel al lui Dinamo de săptămâna trecută sau al lui Hagi de la mondialele din '94? Şi care v-a plăcut mai mult? Mai ştiţi şi alte goluri de la distanţă?
Am 24 ani, 1.70 cm si 55 kg. Cum ma pot ingrasa? Ce ma poate ajuta?
Ce s-a întâmplat cu arbitrii romani de la meciul din UCL dintre PSG si Istanbul Basaksehir? Coltescu Sebastian și Hategan Ovidiu?
Cum pot slabi iarna, având în vedere că iarna organismul cere mai multa mâncare? Sportul afara și la sala e exclus din cauza frigului și a covidului.
Salut, m- am decis sa fac sala insa salile fiind inchise nu am alta optiune decat sa fac acasa. Tin sa mentionez ca am 1.78 si 70 de kg. Ce sfaturi mi- ati putea da fiind incepator? Ma refer la alimentatie...? (mai mult)
Unde trebuie sa ma abonez sa vad fotbal international in romana pe telefon Android? Sunt in Uk
La 1,73 m si 71 kg, 18 ani cate grasimi ar trebuie sa consum pentru a dat jos tesutul adipos, in special de pe abdomen?
Am 60 kg și înălțime 1.80 la 22 de ani (Tata are 61 kg și 1.67 înălțime și are ditamai burta :)) ) care ar fi greutatea (perfecta) pentru înălțimea mea? Fac flotări cam 12 ori 5-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre grupa României pentru preliminariile WC (CUPA MONDIALA) 2022 din QATAR?
Ce poti folosi pe post de gantere, gen ceva de acasa?
Dacă fac exerciții cu benzile elastice, in cât timp văd rezultate la fese? Și cum sa scap de febra musculară?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.