Ce poti folosi pe post de gantere, gen ceva de acasa?
Dacă fac exerciții cu benzile elastice, in cât timp văd rezultate la fese? Și cum sa scap de febra musculară?
am o intrebare legata de sport. Daca eu ma antrenez cu gantera si mai fac si exercitii de calistenics, este vreo problema ca le combin?
În ce constă proba sportivă la agenți penitenciar la Târgu Ocna?
De ce nu pot sa meditez decât 2 minute? Nu știu mi se mișcă corpul singur, mușchii si nu pot tine nici degetele in poziția corespunzătoare. Ce poziție îmi recomandați și ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Patinele noi necesită ascuțire?
Vreau sa imi cumpăr patine, dar nu stiu care ce model sa aleg Care ar fi mai bune dintre astea două? https://www.skates.ro/patine/patine- dama/patine- copii- roces- paradise- white?zenid=qqbjc9bj6oh3jb0hvuj40n75l6...? (mai mult)
Stie cineva daca o sa se mai deschida patinoarul din Iasi?
De la 20-25% body fat pentru a ajunge la 11% ce trebuie sa fac si cat timp ajung la acel procent?
Care e diferenta dintre a manca 1500 de calorii si a manca 2000 calorii si dupa sa arzi 500 de calorii? Nu e acelasi lucru?
Eu am fost un gras, obez cu încheieturi rigide. Dar acum am fost la un job unde am muncit fizic foarte mult și mi- a uns toate încheieturile, mi le- a făcut să alunece. VĂ ROG SĂ ÎMI RECOMANDAȚI...? (mai mult)
In cat timp trebuie sa beau/consum "The Pump" de la MyProtein?
Buna, acum am plasat un bilet online la Superbet, am pus un bilet cu sistem 7 din 10 cu miza 10 RON si castigul este de 171 RON, deci daca prind 7 meciuri din 10 castig acei bani? Vreau sa stiu, ...? (mai mult)
Este normal ca atunci când iau The PUMP de la MyProtein să înceapă să mă usture fața și apoi tot corpul? Dacă nu, îmi poate spune cineva de ce mi se întâmplă asta.
am o intrebare, vreau sa imi iau niste gantere de 10kg, am gasit niste gantere, , noi" pe olx la 250 de lei, 2 bucati fiind 250 si livrarea 20 de lei, total 270 de lei, merita la acest...? (mai mult)
Cum se numeste evenimentul sportiv la care vin bodybuilderii si pozeaza in slip foarte sexy? Sunt extrem de sexy si vreau sa urmaresc pe Instagram pozele facute la astfel de evenimente.
Vin cu o întrebare legată de slăbit. As aprecia dacă mi- ați spune sau recomanda din experiența proprie. Nu reușesc sa slăbesc la burta, acolo unde se afla ovarele. Nu înțeleg de ...? (mai mult)
Idei de mic dejun pentru punere de masa musculară?
Salut,am 24 de ani si as vrea sa imi incep o cariera de fotbalist, ma poate ajuta cineva cu ceva informatii? Am jucat 5 ani in liga a4-a
Ce fac sa slabesc? Ba c-as gras si ma vor fetele asa daca slabesc mai scap de ele
Salut, am 14 ani, 1, 73, 58 kg, practic exercitii fizice de vreo 6 luni.Mananc destul de bogat si totusi sunt slabanog sau asa mi se pare mie, ceva sugestii?
Intrebarea urmatoare este pentru cei care sunt destul de experimentati si care au trecut sau au auzit de chestii asemanatoare. Am doua masele fara nerv, care au fost plombate dar a cazut...? (mai mult)
Salut, TPU, Am o întrebare mai amplă dacă ma puteți ajuta, o sa încerc sa o reduc sa fie mai simplu am 16 ani, am fost gras, am slăbit pana la 57kg(eu cu 1.76) și tot nu mi se vad pătrățelele. ...? (mai mult)
Buna,e ok sa ridic greutati de 4-6 kg la 14 ani?
Unde trebuie sa ma abonez ca sa pot urmari toate meciurile importante de fotbal in reluare fara spoiler? Accesibilitate cat de mare la meciuri la orice ora disponibile pentru un locuitor al Londrei.
Cum scap de lene de gradul 4?
Cum e posibil ca Frank Medrano sa aiba 62 de ani si sa aiba asa fizic?
am nevoie de ajutor. Eu sunt portar la noi la fotbal si am 13 ani si joc ca portar la Ungureni Corbii Mari.Dar am o problema, am câteodată o emoție gen cand vine mingea in spre mine o ...? (mai mult)
Salutari, as vrea sa ma apuc de fotbal...Doar ca am 15 ani la anul fac 16 ani, sunt foarte muncitor, multi de varsta mea care sunt la echipe au invidie asupra mea. Dar am auzit ca daca ma apuc de antrenamente...? (mai mult)
Ar fi indicat să mănânc după ce vin de la alergat sau inainte? Mă gândesc că logic ar fi după, dacă încep să alerg cu toată acea mâncare în burtă risc să vomit. Ce aș putea...? (mai mult)
Pana la ce varsta credeti ca va juca Ronaldo? Dupa cariera in fotbal, ce credeti ca va urma?
Știe cineva o sală din Iași unde se poate practica cățărarea pe frânghie(rope climbing)?
Barcelona va prinde primele 4 locuri pana la pauza competitionala? Acum pentru Barcelona urmeaza meciuri mai usoare, in UCL sunt deja calificati matematic in primavara europeana. Voi ce ziceti?
De ce se zice ca boxerul nervos a pierdut deja meciul? De ce dacă ești nervos nu ai șanse sa câștigi sau sa boxezi cum trebuie in ring?
Știți vreun site de pariuri cu bonus cu rulaj minim? Cum e la casapariurilor rulaj 1x și cota minima 1.01
Salut unde se poate vedea wrestling, am auzit ca sar difuza pe ceva programe stie cineva unde se difuzeaza, pe youtub nu ami place ca nu este comentat in romana!
Doresc să- mi cumpăr o pereche de Ghete de fotbal pentru teren sintetic, și sunt foarte multe modele de ghete de fotbal și nu știu care ar fi bună, să fie fiabile, sa fie plăcute...? (mai mult)
Buna mie ca fata nu- mi place sa fie muschii la vedere doar ca nu ma simt bine in corpul meu și am impresia ca o sa înlocuiesc grasimea pe care o am cu muschii și o sa fac mai rău este posibil de...? (mai mult)
La sala daca ai dureri de spate si folosesti acea centura, iti tine spatele drept? faci mai corect daca o ai? reduce din dureri protejandu ti spatele?
Am 16 ani și am că scop în următoarele 6 luni sa ajung la un club de fotbal din orașul meu. Chiar daca nu am mai făcut parte dintr- un cadru organizat, mi s- a spus că pot ajunge undeva ...? (mai mult)
Dupa cum stiti(sau nu), Sambata 10 PM ET, (Duminica 5 AM timpul Romaniei) are loc marele meci Tyson vs Jones, as dori sa stiu daca pot sa- l vizionez din Romania pe vreun post de televiziune, si daca...? (mai mult)
Eu vreau să intru la UNEFS, întrebarea mea este ce profil îmi recomandați? Precizez că vreau să devin antrenoare de streetdance.
Salut, imi puteți recomanda o bicicleta (de preferat MTB) al cărei preț sa se încadreze în bugetul de 1800 lei?( Chiar și SH) Mulțumesc anticipat!
Ce ziceți de cicliștii care fac tot felul de scheme precum ridicarea pe o roata etc? Vi se pare periculos?
Cum pot sa aduc Bicicleta puțin mai sus de punctul de echilibru in wheelie? Am incercat sa mă las mai pe spate, dar deja ajung la maxim unde deja Bicicleta se dă peste cap. Practic am ajuns sa o ridic...? (mai mult)
Ne-a părăsit o stea a fotbalului mondial. Credeţi că a fost cea mai strălucitoare dintre toate stelele care au apărut vreodată pe firmament?
Sunt baiat, am 22 de ani, o inaltime de 195 cm si 95 kg si ma gandeam ca trebuie sa ma calesc, doar ca nu am timp sa merg la sala. Ma gandeam sa mananc cat mai mult si sa fac flotari, abdomene...? (mai mult)
Buna, daca ma apuc de sala pot sa dau jos si grasimea de pe burta dar sa pun si niste masa musculara? Mentionez ca nu am asa multa grasime dar putina de care vreau sa scap:))
TPU cate calorii arzi daca alergi pe banda cu 5 km timp de 2 ore?
Este posibil ca cineva sa slabeasca in latime(cum ar veni, sa isi mai apropie soldurile)? Scuze, TPU, ca pun atatea intrebari, dar de cand cu pandemia, am intrat intr- o stare de monotonism insuportabila...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput