Pot slabi doar in talie? Adica vreau sa am un abdoment cat mai plat, dar si subtire. Cum sa il obtin?
Stie careva de aici sunt deschise casele de pariuri si maxbet-urile in Bucuresti? Mersi
Poate să mă ajute cineva cu niste idei de activități/exerciții pentru orele online de sport? (sunt elevă)
As vrea sa imi cumpar cauciucuri noi pentru mtb. Ma uitam sa imi iau un dhr 2 pentru spate si un dhf pentru fata. M- am mai informat si am vazut cum arata dupa 3 saptamani. Erau toate tocite si as vrea...? (mai mult)
dau funda! Aveti idee de ce nu pot sa- mi scot dorsalii, gen sa fac the lat spread, posibil sa am dorsalii deficitari si daca da, capatand masa musculara o sa pot sa ii scot sigur sau tine...? (mai mult)
Dr sf.Andrei,luni și marți unde nu se lucrează, sala de sport este inchisă sau pot merge?
Astia sunt steroizi? https://gymbeam.ro/alphamale-testobooster-120-caps-gymbeam.html
Am o întrebare. Fundul lucrat la sala, care arata super, este moale sau este tare? Nu ma refer cand incordezi. As vrea sa incep sa lucrez la sala exercitii pentru fese dar ma întreb dacă ar ...? (mai mult)
Soldurile se maresc prin exercitii?
Mi- am cumparat o minge de handbal de la select si am observat ca atunci cand aplic o presiune pe minge, din aceasta iese aer in proportii foarte mici, este ceva normal sau este sparta? Am auzit...? (mai mult)
Eu am fundul mai mare. Ca sa zic asa, cu grasime ceea ce il face sa para foarte mare. Eu vreau sa il am mic, daca execut exercitii pentru fese rotunde și bombate, voi avea fundul și mai ...? (mai mult)
Hei TPU, e rău dacă după un antrenament de spate simt o oarecare durere a spatelui(nu știu dacă sa o numesc durere trece după 10 minute) fac sala de circa 4-5 luni și am 16 ani?
Salutare, as vrea si eu sa stiu cam de cate calorii am nevoie la 20 de ani, inaltime 1, 77- 1, 85, kg 80- 95. M- ar interesa caloriile necesare pe zi ca astea nu stiu sa le calculez nu pot da un...? (mai mult)
Unde pot ascuti patinele in TIMISOARA? Nu merge la decathlon. Dau FUNDA MARE!
Până la ce vârstă cresc baieții? Am 17 ani si 1, 72cm... și sunt curios dacă mai apuc câțiva cm.
Vreun site bun de ponturi sportive (free)?
Salut, imi puteți recomanda o bicicletă (MTB) care sa aibă un preț cuprins între 1500- 1700 lei? M- am orientat către un Cross GRX 7 HDB dar momentan nu mai este în stoc pe niciun site. Mulțumesc...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar niste proteine pentru a pune masa musculara. Functioneaza daca fac flotari, abdomene, genoflexiuni (adica daca nu merg la sala)?
am 13 ani si la scoala trebuie sa lucrez cu gantere de 2kg. Am o intrebare.Cat trebuie sa lucrez cu ganterele ca sa se vada mușchii? Si ce greutate imi recomandati? Eu vreau sa imi cumpar ...? (mai mult)
Salut, eu fac plank de 6 zile, dar se pare ca faceam intr- un mod ineficient, asa ca am inteles ca trebuie sa imi ridic spatele cat mai sus, dar doar spatele, picioarele sa ramana jos si umerii sa nu ...? (mai mult)
Dacă Ibrahimovici încă e starul unei echipe de top la 39 de ani... Ronaldo va juca pana la 45 de ani in Europa?
Cum imi pot dezvolta rezistenta fizica? Niste exercitii sau ceva? Multumesc aniticipat
Salut, daca de exemplu am castigat la pariuri si am bagat biletul la o agentie din Arad (casa pariurilor) ii pot scoate la Timișoara?(tot la casa pariurilor)
Dacă eu am făcut săptămâna trecută abonament la sala de fitness pentru o săptămână si expiră mâine asta înseamnă că și mâine pot merge la sală sau trebuie să plătesc din nou?
Îmi poate da cineva niște exercitii pentru arderea grăsimii de pe fund? Vreau un link daca se poate, a da și pentru coapse..Deci în concluzie vreau pentru fund și coapse! Atenție! Pentru...? (mai mult)
Eu am picioarele foarte groase, îmi poate da cineva sfaturi de exerciții pentru ale mai subtia? Va rog!
Salutare you. Sunt curios. Cum calculează EA ovr-ul unui jucător de fotbal in jocul Fifa. Și cât de aproape este ovr-ul din joc de cel real?
Hey, TPU! Am o problemă. Câteva luni nu o sa mai am buget pentru o dieta potrivită creșterii masei musculare, așa că voi incerca sa fac dirty bulking. Ideea este că pun și așa destul de mult...? (mai mult)
Va salut! Ce creatina recomandati? Ma refer, ce brand recomandati care sa fie ok și sa aducă și rezultate bune. Creatina cum pot sa o iau? Am înțeles ca nu se dizolva asa bine în apa și își ...? (mai mult)
Exista parc prin Constanța cu bare paralele si pentru tractiuni?
ce pesti sunt recomandati pentru dieta?
Eu vreau să intru la UNEFS și să dau proba fizică la gimnastică, dar nu știu exact ce elemente ar trebui să fac. Puteți să- mi dați vreun videoclip de pe YouTube, un site sau să- mi...? (mai mult)
Am o durere de spate de la sala de acum 2 zile în partea lombară. Cred că într- una dintre serii nu am făcut ramatul cu bară corect și poate de acolo mi se trage, nu știu sigur. ...? (mai mult)
SALUT ce carbo cu absorbție rapida dupa antrenament cu zer ca sa nu ma ingras? Văzui că miere banană și zer dar miere cât?
la mine genetica e proasta ca mi se pune grasime pe picioare mai multa decat pe burta, daca fac genuflexiuni o sa ramana la fel de groase doar ca cu muschi sau o sa si slabeasca? Dau funda
Am 14 ani, 1.69 si in jur de 65 kg, nu stiu daca conteaza neaparat detaliile astea, dar le- am pus sa fiu sigur. Eu sunt destul de gras si normal ca nu ma pot duce la sala, adica pot doar sa alerg...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog de unde as putea cumpara niste discuri pentru gantere de 30 mm cu greutate de 2.5 kg. Nu gasesc nicaieri!
Hei TPU, aveți idee de shake-uri și mâncăruri pentru sala, stau la țară și am alimente naturale dar fara proteine! Și câte mese pe zi ar trebui sa am? Ps:mănânc foarte multe fructe
Dacă echipa de fotbal Unirea Urziceni,nu se desființa,putea fi o forță, in fotbalul european, cu prezente consecutive in UCL?
Am și eu o întrebare am vârstă de 14 ani mai am puțin și fac 15, am înălțime de 1.71 și 64-65 kg, întrebarea mea este, e buna greutatea mea?
Am venit cu o noua întrebare, exista in Maramures concursuri cu premii pentru mountain bike. Din 2020 sau 2021. Să- mi spuneți dacă știți ceva sau dacă aflați ceva dar in orice caz trebuie sa...? (mai mult)
Se mai difuzeaza WWE in Romania, parca era pe telekom sport?
Daca eu am ceva grasime pe mine, nu foarte multa si ma antrenez pentru masa musculara, insa in acelasi timp mananc moderat ca sa pot sa slabesc, in final voi reusi sa dau grasimea jos si sa am muschi?...? (mai mult)
Mersul pe bicicleta te ajuta sa crești în înălțime? Daca da, cam cat ar trebui sa merg ca sa observ niste rezultate?
Salut, vreau sa-mi cumpar o pereche de patine de hochei si nu stiu daca trebuie sa iau o marime mai mare sau cat port eu.
Ce as putea face daca eu ma dau pe skate cu piciorul drept dar nu pot face alunecarea cu piciorul drept si pot doar cu stangul si din mers nu o sa pot face ollie?
Salut.Care este codul de pe un bilet la pariuri?
Am 17 ani, 1, 70 si vreau sa ma apuc de kickboxing. Acasă ma antrenez aproape zilnic. Din acest sport as vrea sa trăiesc....nu știu dacă sa încerc sau nu
Buna, TPU! Am o întrebare: poți pune masa musculara doar daca mănânci în surplus caloric? Adică fără proteine?
Bicicleta e periculoasă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului