Întotdeauna sunt dezamăgit, pentru cei ce pierd. Sa ajungi atît de sus, sa mai ai doar un pas de făcut, sa îți vezi aproape visul împlinit, și să fii mai apoi pe locul doi, e tare dezamăgitor. Mă pun in pielea francezilor... " The winner takes it all" zicea Abba atît de frumos cindva...
Nu a jucat franta si senegal iar senegal a jucat cu un jucator care sa distrat cu argentina, sa fim seriosi acum, jucatorul ala e mai sus decat prea iubitul messi =care a pierdut multe mingi
Cea mai hoata campioana mondiala, au tras arbitrii cu ei din primul meci pana in ultimul. Toate astea ca sa-l vada pe Leonel cum ridica trofeul de campion mondial deasupra capului.
Nu știu dacă accepți sau nu sfaturi. Eu încerc, sper să nu te superi. În general, e bine să nu dai așa repede funda, doar după primul răspuns. Nu știi dacă în răspunsurile următoare nu apare și unul mai argumentat, care îți va plăcea mai mult decât ăsta dat așa la plesneală.
Repet, sper să nu te superi. Dacă nu îți place sfatul, doar ignoră-l.
Da stiu! pacat! mi-ar fi placut sa fie Franta! asta este! poate in 2026 de acum! lasa ca e bine si asa! adevarul este ca multi credeau ca Argentina o sa aiba acelasi sfarsit cu Brazilia si Portugalia! uite ca nu a fost asa! inca o dovada ca Lionel Messi este mai bun ca Cristiano Ronaldo! dar mai mult la baloane! la goluri nu stiu exact!
In 86 avem 14 ani. Finala dintre Argentina si Germania n-a fost difuzată pe TVR, Si mulți oamenii au urcat pe munte cu antene improvizate să poate vedea meciul. Imi amintesc cum Germania a egalat 2-2 in minutul 82 și după două minute Maradona i-a dat o pasă lu Burruchaga care a marcat.
Pănă in minutul 90. Finala de Duminică a fost foarte similară.
Insă după minutl 90, in prelungiri. Finala asta a fost de 300 de ori mai intens, N-am văzut niciodată o așa ceva! Si nu cred că voi mai vedea vreodată!
Era*
Era...Didier Deschamps
Chestia este ca multi aveau incoltit asa in minte! ca domne i-a Brazilia mondialul! ca nu are cum! uite ca nu l-a luat Brazilia! dar l-a luat Argentina! Portugalia oricum nu avea sanse mai mari!
A fost o nebunie de meci. Ambele echipe foarte echilibrate si competitive. Personal am fost foarte extaziat si tot meciul l-am urmarit cu mult entuziasm, eu care nu sunt pasionat de fotbal. Presupun ca merita sa castige oricare din cele doua echipe. Insa a fost placut pentru Messi sa aiba parte poate de un final de cariera in felul asta.
Salut! Cred ca raspunsul este subiectiv si fiecare are modul lui de a privi lucrurile, lucru datorat mai multor influente ce tin de influente. Ca sa dau un exemplu, fanii Messi se bucura de aceasta reusita, pe cand fanii Ronaldo il injura pe Messi cu orice ocazie.
In orice caz, meciul a fost ceva fenomenal, si a constituit o finala pe cinste.
Obiectiv vorbind, ambele echipe au avut performante foarte bune.
Pe mine m-a impresionat in mod special Mbappe, cum la o varsta asa de frageda (23 de ani) a reusit sa evolueze atat de mult in lumea fotbalului, lucru ce s-a vazut si la aceasta finala, toate cele 3 goluri ale Frantei fiind datorate lui. Plus inca unul din penalty.
Messi, asa cum ne-a obisnuit niste performante imbatabile atat in timpul jocului, cat si la efectuarea penalty-ului. Dar acesta are 35 de ani, cu 12 ani mai mult decat jucatorul Frantei. Asta ma face sa realizez cat potential exista in Mbappe, si sunt foarte increzator ca in timp, dupa retragerea lui Messi si a lui Ronaldo, el va deveni urmatoarea legenda a fotbalului, si refelctorul va fi preponderent indreptat asupra lui.
Meciul a fost cu atat mai interesant, ca cei doi, Messi cu Mbappe sunt colegi la PSG, la un momentat chiar dand mana pe teren, in timpul meciului.
Toul este subiectiv, fiecare are propriile preferinte, insa nu este de neglijat faptul ca fiecare jucator a muncit foarte mult sa ajunga la nivelul la care se afla acum, si multi oameni devin frustrati cand nu constientizeaza nivelul urias de munca pe care l-a despus, si inca il depune fiecare jucator in parte.
Dar pana la urma, este bine ca exista competivitatea si rivalitatea aceasta, deoarece fara ele fotbalul nici nu ar mai fi existat.
Deci fiecare face alegerile proprii dupa cum considera, si asa e cel ai bine, pace!
Că "răspunsul e subiectiv" știm cu toții. Că "fiecare face alegerile proprii după cum consideră" - știm și asta. Nu ne-ai spus nimic nou, deși ai scris atâta. Lipsește tocmai ceea ce era de așteptat, anume răspunsul tău subiectiv: Tu cu cine ai ținut? CIne ai fi vrut să câștige?
@ Să spun acum și subiectivul meu. Aș fi vrut să câștige Franța. De ce. Messi are deja destule trofee, ar fi fost acum ocazia și pentru Mbappe să fie ridicat pe brațe. Că de meritat, a meritat. Dar, și locul doi înseamnă mult.
Ma bucur ca a castigat Argentina si mi-ar fi placut o finala intre Argentina si Brazilia Messi versus Neymar
boing_5323 întreabă:
Cipi1212 întreabă: