Daca nu ai bani de sala, atunci cum o sa ai o alimentatie pentru muschi, care e de vreo 7-8 ori mai scumpa decat sala?
Fa exercitii pana cazi jos, tot nu o sa ai muschi.
Omu nu vrea sa arate de olimpia ma desteptul plii mele..omul vrea sa se implineasca un pic. ofilitule
Uite aici un program perfect pentru tine http://antrenamentflotari.blogspot.ro/2008/03/saptamana-1.html
Din flotari desigur ca poti sa-ti faci un piept calumea, da doar nu e de ajuns, doar facand flotari le vei da o forma pectoralilor tai, dar nu ii vei creste, pentru masa musculara si in acelasi timp si "acea" forma a muschilor va trebui sa tii cont de urmatoarele:
1.Un program de exercitii, pe care desigur trebuie sa-l respecti, sa zicem 60 de flotari in trei serii, 30 de secunde pauza intre serii( la inceput), si o zi pauza, adica faci luni-miercuri-vineri exercitii si marti-joi- si week-end-ul liber, sau poti face si in week-end.
2.O alimentatie bogata in vitamine si proteine necesare cresterii masei musculare.
3.Trebuie sa respecti si odihna foarte mult ca atunci iti vor creste muschii, trebuie sa ai minim 8 ore de somn.
4.Sa bei lichide, daca vrei muschi necesar ar fi sa bei 3-4 litri de apa pe zi, nu doar 2.
Mult succes!
Poi eu deja pot face cu usurinta flotarile pot 30 ar trebuie sa fac de 2 ori pe saptamana, 3 serii de cate de repetitii?
Pai poti sa faci 60 de flotari in trei serii cu 2 min pauza intre serii tinand cont ca poti sa faci 30 de flotari consecutiv, nu doar in serii, si faci asa: Luni-Miercuri-Vineri si Sambata ai mai putea sa alergi sau nu stiu sa ai o activitate sportiva, oricum mult succes!
Pai faci flotari normale.fa si tu 3-4 serrii pe zi x 20 -30 repetari cate poti tu. daca te simti in stare poti sa faci intr- o mana ..sau cu bataie din palme. in acelasi timp poti sa faci si niste tractiuni la o bara( de exemplu la bara de batut covoare sau stiu eu unde ai posibilitate.) si poti sa faci si genoflexiuni nu ti fac rau ..succes. Si DA poti sa faci pirept garantat!
Pe zi?
alt copil mic
Si apropo, tractiunile sunt pentru spate si biceps
Esti pe dinafara ma. da ti foc n ai nicio legatura cu sala,. ai 40 kg ud?
Si apropo vbeam in general ma kcatule. nu stiam ..credeam ca genoflexiunile is tot pentru piept da ti foc ma coclituule
1. se scrie "genuflexiuni", NU geNOflexiuni, felicitari, esti si analfabet
2. da, nu am nicio legatura cu sala, de-aia am 43 in brat la 26 de ani
3. si ca sa te "implinesti un pic" pierzi vremea cu flotari, fara o alimentatie pentru muschi
Cum spuneam, copil mic si analfabet
Cum spuneam ma.ta a facut un avort.on!
Nu ai nicio treaba cu sportul asta, nici macar nu stii ca muschii cresc in zilele de pauza cu o alimentatie bogata in proteine.
Fara o alimentatie bogata in proteine, exercitiile NU VALOREAZA DOI BANI, muschii NU CRESC doar de la exercitii.
Dar ce sa intelegi tu, la cat de redus esti.
Apuca-te de sah, lasa sala, nu e pentru inapoiati ca tine.
Lasa-i Cosmim, trebuie sa existe si tarani care sa cultive pamantul
Stiu, oricum i-am dat ignore dupa ultimul raspuns