| Iosuat a întrebat:

A folosit cineva clenbuterol? Daca da,ar dori sa poarte o conversatie cu mine despre acesta? Voi incepe si eu un ciclu saptamana viitoare, multumesc:L)

Răspuns Câştigător
| HadesSs a răspuns:

Clenbuterolul nu e steroid, e un medicament folosit pentru tratarea bronsitei, sportivii il folosesc ca arzator de grasimi, deoarece ridica temperatura corpului iti pot da detalii pe privat daca vrei.

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

He, he, asta era un drog pentru cai. In Olanda a fost interzis.

| Iosuat explică (pentru doctorandus):

Sunt curios ce ai auzit despre el, si da, e interzis in toata europa din cate stiu

| RobertMoon a răspuns:

Este controversat, luau băieții de la mine de la sală, ai grijă să nu iei mai mult decât trebuie deoarece face inima sa bată cu putere, de la ce firmă este?

| Iosuat explică (pentru RobertMoon):

Este cel mai bun de pe piata Astralean, De la AlphaPharm parca, cel Balkan se poate reproduce fake foarte usor

| RobertMoon a răspuns (pentru Iosuat):

De la Balkan am luat acum 4 ani Danabol și regret și acum.

Acum am facut putin de research despre Danabol, nu cred ca am mai vazut steroid mai ieftin decat acesta, si de ce ti-ar parea rau dupa ce l-ai luat? Ai avut cresteri in masa cu el?

| RobertMoon a răspuns (pentru Iosuat):

Am avut creșteri considerabile, doar că a avut niste efecte secundare totodată: durere de sfârcuri și simțeam cum se formase sub sfârcul stâng un fel de cerc tare, a fost oribil, plus impotență temporară (încă o lună după ce am terminat), să nu mai zic că în perioada aceea sperma era sub forma super lichida, daca ai oricare din simptomele astea după ce iei clenbuterol să le lași imediat sa nu pățești și tu ceva, sau dacă simți un fel de gust de insecticid care îți vine pe nas, numai bine.

Mulțumesc de prevenție, am 17 ani, nu vreau sa risc nimic, îl iau pentru ca încă nu e catalogat ca și steroid, ci ca un medicament puternic

| Cosmin86 a răspuns (pentru Iosuat):

La 17 ani corpul produce suficient testosteron ca sa nu ai nevoie de ajutoare. din contra, o sa-i dai peste cap propria productie, DE ACEEA stero se baga dupa 21 de ani.

Sa bagi stero la 17 ani inseamna un nivel foarte foarte scazut de inteligenta.

| Iosuat explică (pentru Cosmin86):

Ideea este ca Clen-ul nu e un steroid, e ceva artificial, nu natural dar nu stero! Am ales sa apelez la asta din cauza unor caderi psihice severe in care nu mai mai pot opri din mancat in unele zile, sper ca dupa ce il iau sa imi revin

| Iosuat explică (pentru HadesSs):

Am făcut puțin research despre el, dacă ai folosit și mi-ai putea spune experienta ta cu el, ar fi de ajutorhappy

| HadesSs a răspuns (pentru Iosuat):

Clenbuterolul nu e steroid, e un medicament folosit pentru tratarea bronsitei, sportivii il folosesc ca arzator de grasimi, deoarece ridica temperatura corpului iti pot da detalii pe privat daca vrei.