Am luat Vitamax, si mi-a parut rau. Trei pastile, trei zile, si atit. Mi-a dat energie incit m-a dereglat, dupa doua zile, noaptea nu mai puteam dormi si am devenit agitat. Si abia dupa o saptamana mi-am revenit cu totul. Asa ca, Legiuitoarea stie ce zice. E mai bine sa ai recomandare de la un medic, decit sa iti dereglezi metabolismul organismului tau.
Bună.
Ai nevoie de recomandare de la medic în urma unui control medical, nu automedicație.
Pa, pa.
Da' ce naiba? Acum nici vitaminele din farmacii nu se mai dau fara acordul medicului?
Doamne ce prostii scoateti din voi, mai ales voi, "userii anului" sau "userul lunii".
Bună.
Înainte să comentezi nefondat, interesează-te ce înseamnă avitaminoză și apoi să te văd!
Pa, pa.
Draga mea, sari pe geam, am invatat destul fiindca am vrut sa dau la medicina, dar m-am reprofilat pe ingineria IT. Nu stau sa-ti dau tie explicatii cu caruta, tie, unei persoane care isi intreaba medicul daca are voie sa ia un paracetamol
Bună.
Te rog să-ți măsori cuvintele!
Și da, trebuie să ceri acordul medicului că poți fi alergic și la... paracetomol și atunci ce mai faci?
Halal medic mai avea pacienții dacă intrai!
Pa, pa.
Puf întreabă: