| IlieRg a întrebat:

A incercat cineva videourile de la Passion4Profession de pe Youtube? M-ar interesa mai ales cele pentru abdomen si piept. Au dat ceva rezultate?

Răspuns Câştigător
| crazypop a răspuns:

Salut, le-am incercat eu si ti le recomand si tie cu o foarte mare incredere, chiar se vad rezultatele in timp ce-i adevarat, merita sa incerci nu ai nimic de pierdut, la inceput incearca mai putin decat face cel din videoclip, fiindca ai sa te obosesti foarte mult si nu ai sa ajungi la standardele de acolo.Incepi cu putin de 2-3 ori pe saptamana si ai sa vezi rezultate, nu fa in fiecare zi fiindca o sa ti fortezi muschii si nu o sa mai poti face urmatoarea zi.
Faci Luni - piept, Marti - Abdomen, Miercuri - Pauza, Joi - piept, Vineri - abdomen apoi sambata picioare poti sa faci sau pauza.

2 răspunsuri:
| IlieRg explică (pentru crazypop):

Eu fac pentru abdomen de 3 saptamani si parca parca s-ar cunoaste ceva, si pot sa tin ritmul cu cel care le face. Pentru piept mai tare ma interesa pentru ca am incercat nivelul 1 si mi se pare usor, in schimb 2 nu-l pot termina deloc.

| crazypop a răspuns (pentru IlieRg):

Mergi la sala fratioare, ce te opreste?
Cand faci acasa se vad rezultate putin mai tarziu, trebuie sa ai rabdare s-ar putea ca in primele luni sa nu vezi nimic ca pe urma in urmatoarea luna sa vezi o crestere wow.
Incearca un fel de 1 jumate laughing, nu trebuie sa te iei dupa tot ce-i acolo, trebuie sa-ti organizezi exercitiile dupa cum poti tu sa le faci si care iti plac.