| RAY a întrebat:

A mai incercat vineva sa consume doar o masa pe zi, cum a fost?

11 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Eu, a fost bine, dar mancam mai mult si apoi abia dupa 24 ore imi era foame. De ex cartofi prajiti proveniti de la 2000 g cantariti curatati cruzi si doua pulpe de pui medii prajite, un 3000-3300 Kcalorii.

| RAY explică (pentru Mosotti):

100 grame =300 de calori, mult sanatos si putin caloric sunt cartofi fierti 100 grame =86 de calori, poti manca un kg vs 300 grame prajiti, cumpara piept de pui e mai sanatos si la gratar

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Asta stiam si eu. Eu mai mananc si de placere. 100 g de cartofi prajiti facuti in casa au maxim 250 Kcal, asa a dat la mine, 230-250 Kcal.
Dar au mai fost cazuri cand am mancat si mai putin si abia a doua zi aveam foame.
Mai faceam si posturi negre dar natural, ca nu aveam foame.

| RAY explică (pentru Mosotti):

De cand voi incepe sala o sa bag o masa dimineata care va contine fructe,legume,carne, o felie de unt de arahide carbo, proteine, grasimi, la ora 13 o a doua masa, eu mancam mult seara, dimineata nu am mancat niciodata doar dupa masa si de vreo 3 ani seara

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

F bine faci, e alimentatie buna ce bagi.

| Wr3nch a răspuns:

Nu intentionat, am avut mai multe de rezolvat, am mancat doar cina si a fost oribil. Nu recomand lol.

| RAY explică (pentru Wr3nch):

Dimineata cand merg la sala sa manc legume, fructe, carne pipt de pui?

| Wr3nch a răspuns (pentru RAY):

Merg. Ai aici cateva sugestii
https://barre-academy.ro/blog/dimineata-inainte-de-sala/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram in cresere si mereu lesinata, dar imi lipseau mai multe, nu simteam foamea, era obisnuinta.

| AlexElektro1987 a răspuns:

De ce sa te limitezi doar la o masa pe zi? Daca tu vrei sa mananci sa zicem 1000kcal pe zi ( ceea ce este foarte putin pentru corp, mai ales daca faci efort fizic de intensitate mare ), de ce sa nu imparti in doua mese? Nu ai nici un avantaj daca mananci doar o masa pe zi.

| StefanAdam a răspuns:

Nu recomand