Maine e posibil sa fie oficial, e cel mai tare transfer facut de torinezi in toata istoria lor, sa-l cumpere pe Ronaldo, in schimbul sumei de 100 de milioane de euro, dar cu 30 de milioane de euro salariul anual, asta da afacere facuta, si Serie A devine din ce in ce mai interesant.
Pana acum s-a miscat excelent conducerea, au venit Lichsteiner,, Sokratis de la BvB, Leno de la Leverkusen si urmeaza zilele astea sa fie si Lucas Torreira in tricoul tunar. Incepem intr-un final sa aratam ca o echipa... abia astept noul sezon de Premier League.
Pool are si antrenor,, are si echipa, sunt invidios pe ei.
Cu care esti?
S-au facut transferuri cu cap,, dar ce a lasat Wenger in urma lui e prapad, are munca titanica Emery de facut, dar am incredere in el, noi tunarii asteptam trofeele sa vina.
L-am preferat pe Allegri de la voi, m-am intristat putin cand am aflat ca a semnat prelungirea contractului, era preferatul meu, dar nici Unay nu este nici vreo optiune preferata, dar nici nu am negat o eventuala venire, il prefer il locul lui Luis Enrique de exemplu...
Foarte bine! aveti echipa si traditie mare in spate. La fel si eu, tunar pana la moarte, up the gunners!
Inca nu e nimic oficial, doar speculatii. Insa, se pare ca e din ce in ce mai aproape de Juventus.
Presa scoate tot felul de prostii,daca el pleaca, Marcelo si Ramos pelaca si ei cu el, asa au declarat cei doi, dar, eu nu paraseste Real Madrid!
De ce nu? Nimic nu este vesnic... cu atat mai mult sederea lui Ronaldo la Real!