| Invictusman a întrebat:

Ați văzut ce meciuri se joaca duminica? (euro 2020)
Eu spun ca gazdele vor câștiga în toate cele trei meciuri, o sa pun 50-100 de Ron

Anglia - Croația 1 solist

Austria - Macedonia de Nord 1 solist

Olanda - Ucraina 1 solist

Voi ce spuneți, se pot produce surprize?
Mie de Croația îmi e sa nu îmi strice biletul

Voi ce meciuri ve-ti paria?
Voi ce pronostic a-ți pune la aceste trei meciuri?

69 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu bate Austria pe Macedonia

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Invictusman):

Is vine sa la mananci pe unele, asa de bunoace si faine sunt happy Daca astea grasute nu vor? laughing Incercam in alta parte big grin

| Invictusman explică (pentru UnchiulRamiz):

Eu cred ca tu ești playboy undercover laughing numele e asa sa pari inofensiv.
Ai de gând sa vi în Timișoara?

Daca e necesar vin iti dai seama laughing Cam rar vezi fete neatragatoare pe acolo big grin Cand am stat pe langa o facultate, treceau numa si una si una aproape tongue Da la o sawurma nici nu sta de vorba cu mine laughing Cred ca sunt tare neabordabile, cu nasu pe sus si cu pretentii exagerate.

Care pica pe mana mea greu mai scapa tongue Sunt ca Bayernul din sezonul trecut de ucl laughing

Depinde cum arăți, cum te îmbraci, o freza mișto una alta.
Majoritatea fetelor prefera băieții rai, smecheri nu băieți cuminți, eu nu știu cum ești dar daca ești badboy bagă-te în seama cu ele, abordează-le nu știu, de exemplu într-un parc ai putea sau la cinema daca stai lângă una singura dar de obicei nu vin singure, dar la cinema e cel mai simplu sa le combini daca ai papagal.
Uite cum am deviat noi de la fotbal laughing
Ai încredere în tine sau asa mi se pare mie, asa am fost și eu dar problemele ma copleșit.
Studentele poate sunt fitoase, dar daca cunoști un băiat smecher le pompezi pe multe crede-mă. Depinde cu cine umbli.

Da, dar byb te-o refuzat rolling on the floor și iai promis ca ii cumperi și mănuși ce băiat bun ești tu și generos rolling on the floor ahaha
Vezi ca mie o vrut sa îmi dea IG dar o zis ca sunt prea mare pentru ea, cere-i IG happy și ii dai tu dune puternice, grave, vezi tu big grin

Nu o vrut sa dea. O zis ca numai pe TPU putem vorbi. O data o zis ma mai gandesc, apoi ca numai pe TPU laughing De atunci nu ma mai baga in seama sad Daca era gagica mea ii cumparam happy

Mie pustoaicele imi plac mai mult. Cu maturele nu am sanse. Dar nici sa cresc 1-2 copii nu imi doresc acum. Ma imbrac la camasa si port pantofi daca trebuie laughing Desi eu port doar adidasi. O data pe luna ma tund si nu simplu ca babacii. Sansa sa am men, ca doar nu ma musca? Cu papagalu poate stau prost sad sa sunt dispus sa evoluez si sa invat. Era o vreme de purtam barba, am decis sa renunt la ea. Depinde de fata, daca o atragi nu cred ca trebuie sa fi prea vorbaret. Mai ales daca are interes material la tine.

Tu ești mai normal decât mulți useri de aici ce pretind ca sunt ok, sunt speriate de bombe multe de aici, traumatizate (unele) îți pierzi timpul de pomana.
Îmbrăcate cool, fă-ți o freza smechera, un parfum ok și rupi patul cu studentele dar nu poți asa, trebuie sa cunoști pe cineva care e respectat, cum spun unii un alpha boy.
Dacă umbli cu de ăștia timizi sau pampalai nu ai șanse și nu te baga nimeni în seama, dacă umbli cu smecheri ai șanse sa marchezi dacă te integrezi printre ei.

Pai dacă stai bine cu banii ai șanse dar daca te vede fraier profita de tine.

Dar tu ce cont ai mai avut?

Nu exista sa nu profit si eu. Sa zicem ca poate is mai fraier, inseamna ca si sunt dispus sa sparg sute de euro cu una?

Nu am mai avut cont. Mi-am facut la indemnul unei tipe mai in varsta. Am cunoscut-o in mediul online, a zis sa intreb aici ca o imi fie de ajutor raspunsurile.

Evident ca nu happy

| Invictusman explică (pentru anonim_4396):

Ooo bine ai revenit man laughing după adidași mi-am dat seama cine ești, numai tu puteai purta modelul acela de adidași pe TPU rolling on the floor

Egal la pauza, apoi nu ma mai intere laughing Sa vina Byb ca am multi parai de cheltuit cu ea tongue

Da, ai șanse.

E bifat meciul, ziceai ca ii bate ambele reprize Italia laughing Da unde imi umbla Byb? crying O fi pe felie cu asexualu ala? laughing

Am zis ca ii bate 100 % sau ii bate ambele reprize, încă nu s-a terminat meciul. Trebuia sa li se acorde italienilor penalty în ultimele minute, era penalty ala 99%
Nu știu, bea strongbow cu proful de sport

| UnchiulRamiz a răspuns:

Mai am asa: Belgia-Rusia 1, Anglia-Croatia GG, Olanda-Ucraina 1, Franta-Germania GG, Ungaria-Portugalia 2.

Maine revine in forta. Pune vreo 2 intrebari iar laughing Cand zicea ca vrea sa isi frece pasarica probabil bause prea mult strongbow laughing)

Da, le ai cu pariurile laughing
Ai avut noroc ca nu o acordat penalty arbitru, noi mergem ne plângem ca doar pe noi ne fura arbitrii, în minutul 40 și ceva a fost penalty cât casa poporului.
Ai șanse mari sa prinzi biletul.
Tu sigur nu ești userul TFL92?
SLS92? ala ce tot înjura și zicea ca nu o avut noroc din cauza fizicului ca cică era urat

A marcat Italia, ți am zis ca ii bate.
Le mai da cel puțin încă un gol

Nu men, eu nu sunt urat din cate stiu. Nu am injurat-o nici pe steaua muzicii de pe TPU. Tii minte? laughing

Aaa da, o țin minte.
Ala înjura mereu, era frustrat sexual.
E bine dacă nu ești tu happy

Voiam sa pun 1x ori GG tongue

Pierdeai laughing
Îți spun sigur ca Turcia nu va marca în seara asta laughing

Ai pus gg asa i? rolling on the floor