| Tsukuyomi6 a întrebat:

Acasa poti obtine acealeasi rezultate ca la sala?

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stiintific vorbind nu are importanta unde faci sport ma intelegi? cunosc multi care la sala barfesc sau se uita dupa fete, daca dai maximul mereu rezultatele vor veni, nu trebuie sa mergi la sala ai nevoie de 2 gantere, dieta proteica si excertiti gasesti destule pe internet recomand badybeast

| OnuOnulică a răspuns:

În mod clar da.

| neutrino a răspuns:

Da, daca ai aceeasi aparatura si un instructor specializat.

| Florentina9210 a răspuns:

Clar. NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai sala la tine acasa da laughing

| aCek1ng a răspuns:

Depinde ce exercitii faci si cat timp le faci acasa.

| Ioscaa1 a răspuns:

Nu te lua dupa neutrino cu antrenorul lui specializat:)), alea deja sunt fite de oameni care isi permit, adica care dau milioane pe luna la sala.Bineinteles ca poti obtine acceleasi rezultate. Poate te ajuta asta:https://www.youtube.com/watch?v=5n3mbzcRHj8

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioscaa1):

Nu sunt fite. degeaba face execitii daca nu le face corect. am un hahaler la sala care face de mai bine de 8 luni si nici nu zici ca a fost o zi in viata lui. degeaba faci daca nu faci corect

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ioscaa1):

Serios? beinteles ca poate obtine aceleasi rezultate?

esti doar un copil mic si firav care isi da si el cu parerea, nu?

| Ioscaa1 a răspuns (pentru Cosmin86):

Scuza-ma dar nu inteleg la ce te referi mai exact.nu sti sa te exprimihappymacar eu m-am oferit sa il ajut si sa il mai motivez, bineinteles ca poti obtine acceleasi rezultate!

| Ioscaa1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa si raspunsul tau pentru Tsukuyomi6 este? Sau doar ma critici pe mine, uite ca eu merg la sala de 1 an, si vara asta am luat o pauza, dar asta nu inseamna ca acasa nu faceam nimic, si pot spune ca sunt acceleasi rezultate, trebuie doar ambitie si sa depui efort.

Era un raspuns mai mult la misto. daca il luam in serios ii faceam listo cu ce trebuie sa faca si ce nu. ca sa se inteleaga, nu faci mare branza acasa pentru ca nu ai aceleasi echipament ca acolo. vrei sa imi zici mie ca faceai absolut tot ce faceai si la sala? te rog frumos

Stiu foarte bine sa ma exprim, dar aici te IRONIZAM pentru ca ai spus o mare TAMPENIE.

| Ioscaa1 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce am spus?happy

Deci daca era la misto raspunsul atunci de ce scrii daca nu sti despre ce vorbesti? Fa pariu ca nici macar nu ai facut vreo data o flotare.Intoarcete la filmul tau.

Unii mai si muncesc nu respira degeaba pe pamantul asta. intoarcete tu la filmul tau ca oricum vad ca esti praf. imi si imaginez ce rezultate ai tu acasa cu 15 flotari si 3 genoflexiuni laughing. avea dreptate Cosmin ca esti mic copil

Ce poti obtine acasa aceleasi rezultate ca la sala... o mare aberatie, evident.

La alea 15 flotari poti adauga inca 135 si la alea 3 genoflexiuni inca 197.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Lasa-l in lumea lui, tu nu vezi ce mi-a scris rolling on the floor

Si? Poti sa adaugi si 10.000... e ACEEASI GREUTATE.

Muschii se fac cu repetari PUTINE ( maxim 8 repetari ), cu greutate mare.

Asta + multa mancare ( chiar si 5 fripturi pe zi, pentru proteine ).

Copii pampalai si firavi, fac ei muschi acasa!

| sosostore a răspuns:

Da, daca urmezi un anumit program de exercitii, ai aici un site cu multe programe http://darebee.com/