| ciprian_8863 a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru fanii lui real madrid. Credeti ca este adevarat sau sunt doar niste speculatii din presa ca jose mourinho o sa plece de la real madrid?

Răspuns Câştigător
| Z4z4 a răspuns:

Doamne fereste fara Mourinho echipamea de suflet nu stiu ce ar face nu ar fi la fel de unita, Jose Mourinho e un antrenor foarte tactic gandeste bine jocul siasta sa si vazut in finala cupei regelui... eu cred ca nu e adevarat ce echipa ar fi mai buna ca real care iti permite ce transfer vrei? fundita?

3 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Deocamdata da, doar niste speculatii...pai are un salariu colosal, este calificat in semifinalele UCl si antreneaza una din cele mai bune echipe din lume, ce motiv ar avea sa plece? Totusi dupa meciul cu Barcelona din UCl, daca pierde, din orgoliu s-ar putea sa renunte!

| radish a răspuns:

Nu se stie eu unul cred ca nu o sa plece daca o sa ia cupa si liga campionilor, oricum la anul lu-am tot!

| ciprian_8863 explică:

Nici eu nu cred ca o sa plece mai ales ca daca va amintiti nici la inter nu a castigat tot din primul an din al doilea an a castigat tot asa ca probabil va sta la real madrid si din sezonul viitor mai ales ca jose mourinho in meciul retur cu tottenham a facut meciul 500 din cariera si a zis ca vrea ca meciul 600 sa-l prinda tot pe banca lui real madrid.