| Tsukuyomi6 a întrebat:

Acum 2 saptamani am avut in brat 40, 6 cu 2 minute dupa antrenament si azi l-am masurat din nou dar am stat o jumatate de ora dupa antrenament si am avut 40, 0.Am scazut sau a fost din cauza ca am stat o jumatate de ora?

Răspuns Câştigător
| SorinelF86 a răspuns:

Atunci cel mai probabil s-a calmat muschiul in jumatatea aia de ora, + posibilitatea sa fi pompat muchiul diferit, adica mai putin in ziua asta, daca ai avut doua saptamani active la sala nu puteai scadea jumate de cm

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Poate in astea 2 sapt ai mai dat jos din stratul adipos de pe brat. poate nu ai avut contractia musculara maxima. poate ai lucrat biceps fara triceps si diferenta e de la tricepsul masurat la rece. exista zeci de motive

| Tsukuyomi6 explică (pentru JohnnyBi):

Poate fi si din cauza antrenamentului? acum doua saptamani cand am avut 40, 6 am facut 16 serii la triceps si dupa am masurat si acum am facut doar 9 serii si am stat o jumatate de ora si dupa l-am masurat.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Tsukuyomi6):

Ce rahat faci ma 16 serii la o grupa mica? eu nu fac la grupa mare 16 serii.

ce rahat faci la triceps de il rupi atat? adica nici in cea mai buna zi, daca imi fac primele 2 aparate preferate (6-9 serii) sunt dauna totala.

ma tu nu faci ceva corect. 16 serii la grupa mica e ceva facut prost pe undeva. ori faci pauze mari, ori nu depui destul efort ori ceva prost tot faci. nu are cum o grupa musculara mica sa reziste la atat efort, doar daca efortul nu e bun/constant/indestulator.

bag mana in foc ca daca te iau cu mine la sala dupa maxim 10 serii la triceps in stilul meu plangi, cedeaza tricepsul. la modul iei bara in mana si o prinzi cu dintii.

revizuieste-ti antrenamentul. grupele mici maxim 12 serii. adica maximul maximului. preferabil 7-10 serii, unde 10 e mult oricum.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Tsukuyomi6):

Cu 16 serii la biceps ( atat de multe ) sa fi multumit daca ai macar un 35 laughing)

40, 6... poate jumatate grasime happy

Invata sa te antrenezi.

| SorinelF86 a răspuns:

Ca sa poti compara trebuie sa masori la acelasi interval de timp dupa ultima serie. cateva puncte a scazut din cauza repausului. in aceste doua saptamani ai scazut in greutate? daca slabesti slabesti si din brat

| Tsukuyomi6 explică (pentru SorinelF86):

Nu am scazut deloc in greutate.

| SorinelF86 a răspuns (pentru Tsukuyomi6):

Atunci cel mai probabil s-a calmat muschiul in jumatatea aia de ora, + posibilitatea sa fi pompat muchiul diferit, adica mai putin in ziua asta, daca ai avut doua saptamani active la sala nu puteai scadea jumate de cm