Nau fost buni israelienii, dar si cu romanii, is cam praf, joaca numa la plesneala
Nu este de mirare de ce sportivi is slabi.Numa ce mi-a venit in minte o idee.
Si sportul ca si alte domenii is slabe pentru ca populatia este slaba, cam despre asta e vorba.
Acum RO are cei mai slabi oamenii ce ia avut vreodata ma refer ca inteligenta si ca fizic, in general toate is slabe sau f slabe.
Daca un om este slab ca inteligenta, logic este slab si ca fotbalist.Singurul lucru care lar face sa fie bun, sa aiba talent cu caru, lucru care se pare nu sa mai intilnit de la generatia lui Hagi incoa.
Asa ca daca nu ai talent cit china, e bun sa suplinesti prin inteligenta, dar la cit de slabi is romanii astazi, de aia nu vedem nimic mai sclipitor, nici individual si nici de echipa.
La felul cum joaca, o sa fim ciuca batailor la europene, asta daca nor fi si si restul slabi ca si noi
Puscas asta nu stiu cine este, de fapt nu mai urmaresc fotablul din RO de ani buni.
RO are jucatori gen cocalari, daca atit ii duce capu, atit pot, mai mult nu au de unde.
Romanii nu au vointa, nu au fizic pentru a juca la nivel mare, de inteligenta, nu mai vorbim, le lipseste total pur si simplu alearga pe teren ca niste oi, care incotro, fara sa urmareaasca jucatorii adversi, fara sa le intuiasca miscarile, intr-un cuvint is slabi, sa nu zic f slabi.
Am avut noroc ca Elevetia o mai da in bara si mai toate din grupa au jucat slab.
Sa fim seriosi, ce sa faca RO cu echipa asta la Europene, asta din ce asa am vazut din cateva video scurte, is niste incurca lume.Dar daca de astia avem, altii nu apar peste noapte.
Buna intrebare, iti dai seama ca mainstream media o sa il elogieze si o sa ne bombardeze cu multe stiri despre cat de bun e Puscas. Daca e sa o luam logic orice atacant de meserie putea sa inscrie din pozitia aia, cred ca si Chitu si Paraschiv inscriau de acolo.
Bine macar ca si-a dat interesul azi fata de alte meciuri.E peste puterea mea de intelegere cum a fost luat la nationala in contextul in care nu prea joaca la Genoa si nu are evolutii bune in Serie A.Dar cum la nationala selectia se face pe pile si relatii cu siguranta Puscas are impresarul potrivit sau prieteni la FRF.
Cred ca e cel mai slab atacant avut de Romania vreodata. Nu are ce cauta la nationala. Pentru frizura sa ii ridice statuie? Il premiaza premierul rrom