| ForeverWarrior a întrebat:

Adolescentii pot avea reumatism? daca da e ceva grav? ca mi-a zis doctorul ca s-ar putea sa am? se poate afla din analizele de gat si sange? Am sanse sa mai fac sport vreodata? stiti ceva tratamente?

2 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Habar nu prea am care e treaba cu reumatismul dar nu te impiedica sa faci sport, reumatismul o sa te "doboare" mai la batranete nu acumwinking da oricum trebuie sa intrebi un doctor de specialitate si sa vezi ce sfat iti da, e bine sa te interesezi de acum ca sa nu ai nici o problema mai tarziuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.:(

Nu este adevarat, hummer!
Reumatismul se poate face la orice varsta! Nu este o varsta a batranetii cunosc copii de 7 ani care au reumatism:(

Nu este ceva foarte grav si nu te impiedica sa faci sport. Exercitiile fizice ajuta foarte mult la vindecarea rapida a reumatismului! Daca iei masuri poate trece foarte repede, insa daca nu poate dura ani de zile.Netratarea reumatismului poate duce chiar la DECES.

FACTOR REUMATOID
PROTEINA C REACTIVA(PCR)
SI CRED CA SI ASLO.

Acestea sunt analizele care se efectueaza. Daca ai un aslo marit atunci trebuie sa iti faci griji.

Mai multe informatii despre simptomele reumatismului, cum apare, de ce apare cum il poti trata si cum poti sa te feresti de el gasesti aici:

http://depici.ro/copilul/cum-tratezi-reumatismul-la-copii/

Sper ca te.am ajutat! Multa sanatate!