.dah este normal.credema si eu joc fotbal si mi s`a intamplat la fel. aveam unele perioade cand imi mergea atat de prost incat imi venea sa ma las.dar trebuie sa strangi din dinti si sa lupti sa revii ce ai fost.asa am procedat si eu si acum imi merge foarte bine.nu uita doar prin munca poti ajunge cel mai bun.lasa id tau daca vrei sa mai vb mai multe.te salut.bafta!
Da, deci e normal sa ai suisuri si coborasuri in fotbal. eu am jucat fotbal la echipa locala, eram fundas dreapta, foarte talentat, frate, postul acela era ocupat am jucat vreo 3 luni, fiecare meci 90 de minute, apoi am suferit o entorsa care m-a tinut departe de fotbal aproape 1 luna jumatate si totul s-a dus pe pla, cand am revenit nu mai vaeam loc nici ca rezerva si m-am lasat
Hmm,este destul de greu de raspuns la aceasta intrebare. Daca nu ai accidentari nu vad de ce ai scadea in valoare.Accidentarile sunt singurele care iti pot creea probleme din punc de vedere valoric.
Dar, chiar si cu toate astea, fotbalul nu se uita!
Din fericire, de cand m-am apucat de fotbal (4 ani) nu am avut nicio accdidentare.
Da,este normal! Fratele meu este jucator de fotbal si la fel ca tine vrea sa devina renumit. A avut si el o intindere musculara dar pauza lui a fost de 3 saptamani. Intr`adevar,si-a mai pierdut performanta acumulata dar,dupa ce i`a trecut intinderea a continuat cu fotbalul si acum e mai bun.
Concluzie: Chiar daca faci pauza ceva timp, si apoi continui sa te antrenezi din greu, vei fi un jucator de fotbal mult mai bun.
mi-a parut bine:* si poate imi dai si fundita:d
Am 38 de ani si am cochetat putin cu fotbalul de performanta.nu exista pierdere de talent, pentru ca cu talentul te nasti si nu poti sa il pierzi:exista doar scaderi de forma sau in cazul tau intreruperi de antrenament pe durata mai lunga, fapt care a dus la concluziile tale.trebuie sa te pregatesti cu mult mai mult si mai bine ca inainte si o sa vezi in cateva luni rezultatal. Damian Militaru:daca nu sti cine sunt intra pe net si o sa vezi. cele bune