anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR!
Vă salut!
Sunt băiat şi aş dori neapărat să slăbesc şi să mai cresc masa musculară, ce să fac pentru că am 185 centrimetri şi mai bine de 90 kilograme...
Eu m-am gândit să alerg zilnic cam 4-5 kilometri, să înot zilnic cam 1-2 ore, o fi bine?
Iar ca să mai acumulez masă musculară mă gândeam să mă duc la sală zilnic şi să lucrez în fiecare zi câte o grupă de muşchi diferită, e bine?
Dar problema mea cea mai mare e ce să mănânc? Mă gândeam să am doar 3 mese pe zi doar din fructe şi legume şi foarte multă apă minerală/plată şi doar atât, fără niciun alt fel de mâncare, fără dulciuri, fără sucuri, etc, e bine?
Aştept sfaturi şi de la alţii care au trecut prin asta!
Mulţumesc anticipat, iar cel mai bun răspuns care mă va lămuri va primi fundă!
Numai bine!

1 răspuns:
| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa faci un sport gen volei sau basket acum depinde si de tine si faza cu sala, nu te apuca deoarece vei pune masa musculara dar tu o sa ai grasime deasupra deci o sa te arate mai gras, sala se face dupa ce ai dat jos toata grasimea ca dupa aceea sa fi numai muschi. Mancarea...si eu inainte mancam cam 3-4 mese pe zi si mancam mult dar de 4 luni de cand m-am apucat de slabit mananc decat dimineata si pe la 2-3 si am slabit in jur de 11-13 kg... O sa fie greu dar incet, incet vei slabi, succes.