| Mitsulika a întrebat:

Ajutorrr...cum sa slabesc intr-o saptamana...((

3 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti intr-o saptamana. Adica depinde cat vrei sa slabesti. Poti sa slabesti cam 1kg max 2. Asta ar trebui sa-ti fie invatatura de minte si sa nu te mai trezesti pe ultima suta de metrii ca vrei sa slabesti, mai bine alegi un stil de viata sanatos si esti slaba tot timpul.

Ca sa-ti dau si un raspuns practic, renunta la prajeli, paine, dulciuri. Mananca carne fara grasime si nu exagera nici cu legumele sau fructele.

Fa exercitii in fiecare zi. O zi alergare 30-40 minute (in functie de cum rezisti) o zi bicicleta 1h-1h30 (fie bicicleta la sala fie bicicleta in parc). Nu trebuie sa fie tare ci doar efort constant. Tine minte ca daca nu ai exercitiu nu este indicat sa intrii brusc intr-un regim de antrenamente foarte dur cum este ce-l pe care ti l-am scris mai sus. Daca ai ceva timp de cand nu ai mai facut sport redu la jumatate timpul de exercitii pe care l-am scris mai sus. Si chiar sa iei o zi libera dupa 2 zile 3 zile de antrenamente.

| stresat a răspuns:

Mananca mai putin, consuma mai mult legume si fructe, renunta la dulciuri, paine alba, cereale integrale, sare si zahar in exces, grasimi rele. Alearga cate 40-60 minute pe zi. Sper sa slabesti 3-4 kg, mai mult nu e nici sanatos si nici nu cred ca e posibil intr-un timp asa de scurt.

| MMFlorin a răspuns:

Eu unu cred ca asta tiar afecta sanatatea. sau ai deveni anemic/a daca ai reusi sa slabesti intro sap. mai bine ti o diete corespunzatoare faci putin joging si cu timpu o sa slabesti sanatos big grin