Corpul trebuie modelat. Daca alergi pe scari, se vor dezvolta picioarele ca si la culturisti. Nu cred ca vor arata prea bine. Merge maraton...
Nu...in schimb o dieta buna poate face minuni. dupa cum arati din imagine nu pari grasa, dar ma rog, tu stii mai bine
Buna.Da,slabesti,poate nu multicel pe cat iti doresti, aici dieta e secretul, iar pentru dieta + sport ai nevoie de multa vointa ca sa te tii pana apar rezultatele, dar in jur de 3-4 kg in 2, maxim 3 saptamani dai jos fara stres, cel putin mananca la ore fixe, conteaza mult.
Poti sa faci exercitii cardio acasa:
https://www.youtube.com/watch?v=738eZJq0MjA
Sa alergi pe scari, sa alergi pe un teren de fotbal, astea te ajuta la slabit, dar e foarte important ce mananci. Carbohidratii ar cam trebui exclusi, dulciurile, si din grasimi si clar prajelile. Consuma mai mult proteina ca sa ramana musculatura si sa dai jos din grasimi.
Si nu te lua dupa retete minune de slabit si sa speri ca o sa mearga usor totul si ca ai sa slabesti cum ai dori intr-un timp foarte scurt. Secretul e sa muncesti mult si sa respecti programul.
Dita sanatoasa, dieta ti o faci tu vezi ce iti prieste si ce nu, daca iti faci o dieta exacta cu grasimile necesare nu o sa ai nevoie de sport asa mult dar si sportul, iti recomand exercitii hiit rezultatele apar repede, succes
*Gusta din placerile vieti *
Buna,alergatul si dieta functioneaza...eu am slabit enorm vara asta asa.Cu folia am incercat si eu si hainele, dar tot ce faci e sa transpiri, intr-adevar scazi in greutate dar numai pentru ca elimini apa din organism, cand bei apa se pune la loc. Poti in schimb sa incerci dimineat sa bei o cana cu ceai verde si super multa apa in timpul zilei.Eu am avut 78 kg si acum am 62kg, in doua luni.Se si observa...te pup, si mult succes!
Fereasca dumneazeu, degeaba alergi cu ceva gros, poti lua toate hainele din bloc, ca nu vei slabi, slabesti faca HIIT( cauta pe Youtube) si printr-o dieta sanatoasa, ce treaba are folia alimentara? Nu stiu de unde auziti rahaturile astea, dar devin din ce in mai penibile lucrurile pe care unii oameni le-ar face pentru a slabi, cand e asa de usor, pentru a slabi trebuie sa fii in deficit caloric, nu infometare, aia e o prostie, nu mancati 5 zile nimic aju ngeti la uregente si dupa ce iesiti bagati cate 4000 calorii pe zi si va mirati ca nu merge, totul tine de disciplina si perseveranta, multa bafta, nu mai asculta toate rahaturile ca nu tot ce auzi e adevarat, informeataza-te.
Georgianabb întreabă: