Sincer,Connect-R pentru ca ar avea parte de sustinerea mea .Nu-mi place deloc de Velea e nasol rau.
Nu conteaza inaltimea
conteaza tehnica de bataie bine conteaza muschii sa ai forta sa lovesti dar trebuie sa stii si sa te feresti de lovituri
Ba eu am 174 si 65 kilograme si fac de mult timp lupte. dupa un timp cand ai sa mai cresti ai sa te saturi de bataie si nu mai vrei sa te bati. ultima data cand am facut asta am rupt piciorulla un soldat mai mare ca mine cu vreo 6 ani si am avut probleme...e frumos sa cresti si sa vezi ca toti de care iti era teama cand erai mic,le e frica de tine si te respecta, dar am avut si eu coaste rupte,nasul rupt, ascade sparte, taiat pe fata si multe zile de spitalizare si acum arat cam asa :la arcada se cunoaste cum sunt taiat pe sprinceana la nas si mai e si deplasat, mai sunt si cu o pata de cand eram copil si am 22 anii
Pai sincer sa fiu Connect-R cred car suporta mai multi pumni de la velea e mai rapid velea da Connect-R e solid, Connect-R e incet dar are mai multa forta cand loveste sincer sa fiu cred ca astia ar fi egali in lupta mai ast raspunsuri cel mai multumitor funda