Ganton sunt fata.eu am cerut ajutorul, daca ai vrut sa pari interesant nu tia reusit
De crescut se poate creste pana la 20-21 ani da nu stiu cat depinde de organism.Am auzit ca daca stai atarnat de bara poti sa cresti sau sa faci tractiuni.
In jurul acestei varste se opreste in general dezvoltarea fizica la fete(deci si cresterea in inaltime). Avand in vedere ca ai o inaltime medie,este posibil(dar nu obligatoriu)sa nu mai cresti. Daca vei mai creste,tind sa spun ca nu vei mai creste foarte mult(cativa cm, nu-ti poate spune nimeni exact cati).
Nu exista exercitii care stimuleaza cresterea in inaltime, dar sporturi da.Il poti practica fara probleme si acum,iar, in cazul in care e putin cam tarziu sa te mai ajute din punctul asta de vedere, te va ajuta sa te mentii in forma.
Da, merge. Ai vazut la rromanii au talent trupa aia ballance? Eh, trebuie' sa faci laba in pozitiile alea de la aia, gen in cap sprijinandu-te pe frigider etc si cresti eu am crescut rezultate garantate, vad iphone original 15 mil da da mai taie din ele...
Eu am facut niste exercitii care au avut rezultate foarte bune, am crescut peste 5 cm de la ele, uite le gasesti aici, are si in format video: http://wp.me/P3hgwB-23
Nu prea mai ai timp cam 1 an si ceva...
trebuie sa te grabesti sa te apuci sa faci foarte multe flotari, alea te cresc in inaltime si iti fac si sanii ridicati:->
Da poti eu am un coleg care era pitic si intr-o vara a crescut 18, 5 cm... pe bune fara minciuni...
blackmambajdjfjfj întreabă: