Daca conceptia celor care conduc sala ar fi asa, ar mai avea clienti?
O sa te primeasca cu bratele deschise, o sa te sfatuiasca, pentru ca asta este marketing-ul (daca este o sala care se respecta, nu una de doi bani). Sunt unele sali mai masculine unde gasesti maxim 2 benzi si 2 biciclete si in rest doar "fier", sunt sali mai "Fitnes" unde sunt mai mult benzi, biciclete, steppere.
Mai vorbeste si tu cu fetele, vezi ce sali sunt mai prietenoase, unde mai merg si cunoscute de-ale tale si mergi cu ele.
Nu avea nici o rusine, nici o retinere.
Mi-a aratat instructorul salii mele (un tip la 1.90m si 100kg) o poza cu el inainte sa se apuce de culturism si ne-am cracanat de ras, dar crezi ca la inceput, faptul ca era numai piele si os l-a oprit sa ajunga un model pentru noi?
Curaj, scoate pieptul in fata si fa-ti un abonament, o sa vezi ca mai sunt fete, poate iti faci si niste prietene pe acolo.
Bafta!
Du-te la sala fara rusine, si la mine la sala sunt fete, unele chiar tinere de 17-20 de ani, si nu au nici o retinere. vii la sala sa iti faci un corp frumos, nu vii la sala cu un corp frumos deagata, pana la urma nu conteaza parerea celor din jur.
Pai nu are de ce sa-ti fie rusine...sunt foarte multi in aceeasi situatie ca si tine.
si ca sa-ti fie mai usor ai putea sa mergi imrpeuna cu un prieten/o prietena.
Simplu du-te la sala nimeni nu va zice nimca eventual se vor da la tinebaietii normal
Pai du-te la sala si spune-i instrucorului sa-ti faca un program pentru tonifiere musculara iti garantez ca daca te vei tine de treaba vei vedea rezultate mai mult decat satisfacatoare. bafta
Te iei de ***, îți faci curaj, te îmbraci sport iei banii și te duci la sală să îți faci abonamentul. Iar apoi te apuci de lucru. E interesul tău nu al umflatului care trage de fiare. Poți să ceri niște informații și cu ce să faci celui care se ocupă de sală, poate există un antrenor de fitness pe acolo. Îți recomand să alergi, abdomene, un pic de cardio, și niște exerciții pentru picioare.
Spor la treabă.