| SynDia a întrebat:

Am 11 ani si de abia am 1, 36m ce sport as` putea sa practic ca sa ma inalt? Si in cat timp ma voi inalta. multumesc! Fundita celor care ma va ajuta. happy

Răspuns Câştigător
| Zuzy244 a răspuns:

Baschetul in timp te vei inalta nu deodata happyda oricum cred ca pe an o sa iei cam 10 cmwinkingFundita?

26 răspunsuri:
| MsPisic a răspuns:

In primul rand se spune "ma VOR ajuta":p
Voleiul, basketul, poate si innotul happy
Nu stiu sigur in cat timp dar iti dai seama ca nu cresti 5cm. dupa fiecare antrenamenttongue...e nevoie de munca indelungata.Trebuie sa te tii calumea de treaba o perioada lunga de timp.

| clawgaby94 a răspuns:

Eu zic: handball,bascket,atletism, innot, si sunt multe sau poti sa faci exercitii acasa, la sala thinking big grin

| niNNu a răspuns:

Basket/volei/inot

| IulianaRC a răspuns:

Buna. Poti practica handbalul o sa te inalti cu siguranta.

| Irynukaa a răspuns:

Eu stiu de doua sporturi care te-ar ajuta sa te inalti : baschetul si inotul dar nu stiu in cat timmp ai sa credtibig grin

| iulydj a răspuns:

Poti practica baschetu

| ReBoOt a răspuns:

Baschet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1,36 cm.fff mic.sigur nu suferi de ceva? inot, volei, polo. legat de apa love struck happy

| iulydj a răspuns:

Incearca baschetu

| iulydj a răspuns:

Incearca baschetul.

| ionela_4193 a răspuns:

Eu crd ca ar trebui sa joci baschet un joc de aruncare a mingiei la cos ajuta la crestere si este un sport foarte sanatos

| EllyFMS a răspuns:

Baschet/ inot - de la astea te inalti cel mai repede; d.

| dream77777 a răspuns:

Sunt mai multe sporturi care te pot ajuta sa te inalti. Dar ti-as recomanda sa faci volley sau daca vrei basket. Funda?big grin

| tazz4 a răspuns:

Inotul e cel mai bun sau baschetul. Funda?

| iReal96 a răspuns:

Pai.pentru inaltare ar fi " baschet, inot, volei.si cam atat.mai multe de 10-15 cm. practicand aceste sporturi nu crestiwinking

| Kira22 a răspuns:

Hi! In mod normal pentru aceasta problema se practica baschetul dar eu am un var care face fotbal de 2 ani si a crescut 30 cm, acum are 1m92cm si are 15-16 ani, dar fotbalul nu e petrnu fete, deci tot baschetul e cel mai bun dar ai grija ca la vreo 1 an de practicare o sa te doara toate oasele ca o sa creasca.PLZZZ IMI DAI fundita?

| corasa a răspuns:

Inot. E cel mai bun sport pentru crestere in inaltime, cat si pentru dezvoltarea uniforma a muschilor.

| Elle_7741 a răspuns:

Poti juca baschet pentru a te inalta, Dar in cat timp, nu stiu! DEPINDE DE TINE!

| Juℓiaa a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa stai linistita pana la 18 ani ai sa mai cresti sporturi care te ajuta 100%baschet si foarte mult ajuta inotulsmug cat timp? destul ca daca ai sa joci sau inoti 1-2 luni nu cred ca ai sa vezi mari diferente:p spor la crescutsmug

| PikaRawrr a răspuns:

Mai.la 11 ani 1, 36...nu te credd

| Christinne8 a răspuns:

Apuca`te de volei.happy

| SynDia explică:

In orice caz, va multumesc pentru raspunsuri happy Am ales sa practit baschetul si voleiu`l :X Va multumesc tuturorlove struck

| joe2011 a răspuns:

Hey stai linistit ca nici inalt nu e bine sa fii eu am 13 ani si 1, 75 si iti spun ca sunt foarte slab si nu-mi comvine

| sandra_5086 a răspuns:

Eu am practicat 4 ani de baschet si m-a ajutat fff mult,,, te sfatuiesk sa iti suni prietenii si sa merge-ti pe un teren si sa jucati un meci.mult succeswinking

| Eduard a răspuns:

Salut!
Poti practica multe tipuri de sport, insa pune-ti problema asta. Esti inca in crestere. Deci oricum vei creste macar pana la 1.60, uita-te la parintii tai, o sa le semeni foarte mult. Daca ei sunt inalti vei avea si tu sansa sa fi.
Poti sa te apuci de sarit coarda, saritul in lungime si inaltime ajuta, baschet, badminton etc.
Poti sa stai agatat cateva minute de o bara. Ajuta foarte mult.
Insa ai nevoie sa administrezi si mult calciu. Oasele nu cresc cand e lipsa de calciu. Bea mult lapte. Si dimineata stai cu mainile, picioarele goale la soare, chiar si la bustul gol, vreo jumatate de ora. Se formeaza vitamina D in piele sub actiunea razelor soarelui si vit D ajuta la asimilarea calciului de catre oase.

Multa bafta!

| CautNume a răspuns:

laughingeu sunt fata am 10 ani si am 1, 60 si cevalaughing si nu fac niciun sport