| ClaudiaB a întrebat:

Am 12 ani si as vrea sa slabesc am 40 KG sunt foarte grasa vreau sa am vreo 35. Ce pot face? intr-un an m-am ingrasat 2 KG deci va rog spuneti-mi cum as putea slabi?

Răspuns Câştigător
| Carina2 a răspuns:

Draguta crezi ca la 40 KG esti grasa? Sa stii ca nu esti deloc. Daca ajungi la 35 vei fi ca biscuitele in dunga.Am o colega care are 59 de KG si 1 52 si are 12 ani.Tu esti FB asa cum esti.Stii vorba aia NEMULTUMITULUI I SE IA DARUL? Asa e si in cazul tau.Scz ca ti-am vb asa dar e adevarat.

18 răspunsuri:
| Y2k a răspuns:

Poi ai putea slabi daca ai alerga putin sau sa mergi la sala!

| bobbytronic a răspuns:

Pai, ca sa slabesti, trebuie sa renunti la a mai manca, paine, paste fainoase, orez, cartofi. Incearca sa nu mai bei sucuri, decat cele facute in casa, dar nu exagera nici cu alea, la fel cum nu trebuie sa exagerezi nici cu fructele pentru ca, contrar stiintei populare, "mananca numai fructe si vei slabi" fructele contin fructoza, care, are cam acelasi efect ca zaharul. O dieta bazata doar pe fructe poate duce la diabet. Incearca sa mananci carne alba (pui, peste) facuta la gratar, amestecuri din alea de legume care se gasesc in supermarketuri si bineinteles fa sport.

Răspuns utilizator avertizat
| Ruxuletz a răspuns:

laughing Stai asa cum esti,sau mananca fructe,legume,bea multa apa,evita sucurile, dulciurile, fa sport. nu trebuie sa ti o dieta! happy e vara...profita si mananca specific sezonuluiwinking. Bafta!

| jan33tt a răspuns:

laughingnu esti grasa.40 kg la 12 ani e ok! bine.acum depinde si de inaltime daca ai mai outin de 1, 50 at nu e bine...du te la sala,fara paine,fara dulciuri, fara paste, fara prajeli...fructe,legume ca acum e vara, si piept depui la gratar pentru ca ai nevoie de proteine.esti in crestere.

| ĿФsт a răspuns:

Pai poti cauta pe net diferite diete...sau poti sa slabesti mancand grefie timp de doua saptamii si cred ca ai sa slabesti dar incearca sa amananci mai putina carne

| dende95 a răspuns:

Eu am 16ani si luni aveam 88kg, dar alerg pe stadion 10 ture/zi si nu mananc paine si dupa 18 seara bea multe lichide, mananca harbuz, nu manca dulce.eu asa am facut si acum am 80kg!

| ஜKiddutzaஜ a răspuns:

Si verisoara mea are aceeasi problema...doar ca ea are13 ani si vrea sa slabeasca 20 kg.ea a tinut mai multe diete si acum o tine pe una cu 3 zile carne, 3 zile lactate si 3 zile fructe si legume.nu o tine de mult timp dar mie mi se pare ca a dat jos ceva kg.Dar bine, acum depinde si de corpul fiecaruia.nu toate dietele merg la toti.a da si fa sport!winking PA

| Cineva231 a răspuns:

12 ani 40 de kg mi se pare cam putin.nu-ti fie teama la 40 de kg nu esti grasa esti.normala sau ce vrei sa ai la 13 ani 13kg?

| emma12341 a răspuns:

Pai...cate kg ai sa stim si noi cum ai putea slabi mai repede

| gabriela23 a răspuns:

Ai 12 ani si 40 de kilograme.esti in crestere, nu este o problema asa de grava dupa cum ti-o imaginezi tu!
daca ai vrea neaparat sa slabesti, poti sa faci mult sport, o ora de alergat in fiecare zi, [sau o jumatate], nu trebuie sa mananci prajit, mananca multe legume si fructe, mancare mai mult fiarta, evita sa fie prajita si facuta in ulei!
Mult succes!
Funda?:tonguebig grin

| silviu_7255 a răspuns:

Eu sincer m-am dus chiar ieri la un nutritionist si mi-a recomandat tot felul de suplimente si nutrimente pentru a ma ingrasa. Dar exista si pentru slabire suplimente care te ajuta foarte mult.
Eu sper ca prin acest tratament pe care il am sa ma ingras, iar tie iti recomand sa te duci la nutritionist si sa-i spui ce probleme ai.

| ClaudiaB explică:

Am 1 66

| ClaudiaB explică:

Inaltimea mea e de 1 66

| ClaudiaB explică:

Eu am 1m si 66 cm

| minona a răspuns:

Ce inaltime ai? thinking

| vikyviky a răspuns:

Dragutza daca ai 40 de kg este f. bine, mi se pare anormal sa ai 35 de kg la 12 ani. Spune-mi cat ai inaltime si dupa aceea iti spun cum sa slabesti.

| vikyviky a răspuns:

La 1 m 66 trebuie sa ai 56 de kg, iar tu ai 40 trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea...ia gandeste-te ai fi schiloada la 35 de kg asa ca stai in banca ta si nu te apuca sa slabest si nu-ti fa probleme la 12 ani esti inca mica.