Ai cam multe KG pentru varsta ta, ar trebui sa ai in jur de 60.
Ma rog, daca vrei sa iti fie mai usor, intai slabeste putin, dupa care, fa-le in genunchi, uite un exemplu:
https://www.youtube.com/watch?v=LiKfLE2K_DI
Cat despre flotarile normale, mana trebuie sa fie aproape paralela cu umarul, nu trebuie sa duci coloana prea jos, asa cum multi fac, trebuie sa tii spatele drept, si te duci pana jos, dupa care revii la pozitia initiala.
Eu, de exemplu, puteam acum 3 zile sa fac numai 30 de flotari(10 pauza 10 pauza 10), iar acum fac 30 lejer.
Ca sa slabesti, poti alerga seara, in jur de 2 KM, dar sa nu faci nici macar o pauza.
Asa am facut si eu, si am ajuns de la 63KG la 62 din prima zi.
Recapitulare:Mai intai incearca in genunchi, slabeste putin pentru a te mentine in forma, si fa flotarile corect, pentru ca daca nu, o sa fie consecinte.
P.S: Daca faci febra musculara, nu te da batut, eu am facut din a II-a zi, si parintii ma vedeau cum ma chinui, si imi ziceau sa ma opresc, dar nu ii ascultam, si acum am evoluat in forta si masa musculara. Ignora durerea.
Multumesc mult dar eu nu demult am facut o entorsa grava la picior cam de 5 luni si nu as forta piciorul la asa mult alergat imi poti zice alta metoda prin care as putea slabi?
Am facut entorsa la genunchiul drept acu 5 luni si nu as forta genunchiul la efort ai putea sa imi zici alta metoda prin care sa slabesc. Si flotarile alea mici cate sa fac si in cate seri cu pauza de cat timp intre seri
Cat crezi tu, pana te simti pregatit, dar sa nu fie mai mult de 2 minute
Pai, poti slabi prin regim alimentar(mananca putin si des, si mananca legume, fructe si carne).
Nu te pune la cura de slabire, pentru ca daca faci foamea mai rau iti faci.
Sau poti slabi prin a face exercitii ce iti necesita tot corpul, adica de exemplu faci un abdomen, dupa o saritura, dupa iar abdomen, iar saritura.
Si daca chiar ai probleme grave nu te forta, sanatatea e mult mai importanta.
M-am incurcat, cam multe KG pentru inaltimea ta, scuze XD
Incepe prin a face flotari stand in genunchi uite aici exemplu :
https://www.google.ro/......ps?/search