30 Abdomene [ Seara/Dimineata ] 25-30 Genoflexiuni
[ Seara/Dimineata] 10-15 Sarituri cu genunchii la piept [ Seara/Dimineata ] 20-25 Extensii [ Seara/Dimineata ] Macar 10 flotari.[ Seara/Dimineata] Si 30min-1h alergare zilnica!
Sper ca te-am ajutat ( Aceste exercitii se fac toate odata.Nu abdomene seara genoflexiuni dimineata...In niciun caz ) ♣
Nu esti grasa deloc. ma gandesc ca esti destul de dezvoltata pentru varsta ta... la fete greutatea recomandata se calculeaza astfel: din inaltime scazi 1, 10m ca sa obtii greutatea. de ex daca tu ai 1, 55-1, 10= 0,45, adica 45 de kg, deci ai exact cat trebuie
Eu slabesc 1kg pe zi.Fa 100 de abdomene pe zi si mananca 1 mar si o para pe zi.Si dupa aia ai sa vezi ce slaba esti.
Pentru o fata esti cam grasuta pentru a slabi 2 kg intr-o luna.din propria experienta 50-60 de flotari zilnic...cea ce nu iti sta in fire pentru ca esti fata poti incerca alergatul dimineata pe burta goala da trebuie sa alergi repejor si o perioada lunga de timp pentru a slabi 2 kg intr-o luna si tine-o usor cu mancarurile chiar daca e perioda sarbatorilor
Draga AdeJusteMe sa stii ca eu am 11 ani si am 47 kilograme.Nu te forta pentru ca esti in crestere.dar daca chiar vrei...