Păi, urcă-coboară un bloc cu 10 scări de 2 ori pe zi și vei vedea după o săptămână rezultate mărețe!
Poti slabi 7 kg in 2 zile.
Reteta ----> Du-te la 1 teren de fotbal unde sunt scari multe, de urcat, si coborat. Imbracate gros cu 2-3 bluze 1 geaca, o sapca, 2-3 perechi de pantaloni si niste tenesi usori.
In o zi slabesti 2-3 kg, depinde daca duci,. Am vazut la stiri 1 om a slabit in 1 h, 6 kg :O:O, bine dar a alergat o ora intreaga...
Nu tine diete, fa doar sport, diete ti dupa ce slabesti.
Funda
Ti-au mai zis si ceilalti, iti mai zic si eu. nu ai ce cauta la categoria "sport", doar prostii spui.
ALexanDru145 facem pariu pe, ce vrei tu ca in 1 h, slabesti 5 kg cu ce am zis eu uitate la ACCEs DIRECT SA VEZI CA 1 om, a alergat, ce am zis eu mai sus si a slabit 3-4-5 kg, depinde asa ca taci ca nu sti ce vorbesti
"acces direct" ) daca crezi ca intr'o ora dai jos 5 kg asa cum ai zis tu acolo. pot sa zic doar ca esti dus rau altii in cateva saptamani, luni. abia dau jos 5 kg, si tu vrei intr'o ora?
Bai amice lasa-ne cu ''accesu tau direct'', in primul rand si eu ma pot duce sa slabesc 15 kg in 5 minute la acces direct. Ai auzit de ''rating'', ''audienta'', ''facatura''?
In primul rand e imposibil si e nesanatos.
Ti-o spun si eu, nu mai posta la categoria SPORT.
Du-te pe site la acces direct si comenteaza acolo.
Pai fa sport si nu manca paine deloc...si consuma legume si fructe multe
eu de ex am facut si am slabit 10 kg in 2 luni
bafta
Funda?
Daca esti fata incearca cu sport si mancaruri cat mai sanatoase...
Daca esti baiat e bine asa deoarece te vei inalta si-ti vor prinde bine kg pentru ca pe la 15-16 ani sa te tuci la sala...
Cipi1212 întreabă: