anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani, 57 kg si 1.56 m.As vrea sa mai slabesc un pic. Daca fac 50 abdomene si 50 genoflexiuni + alergare zilnic si nu mai manac paine, am sanse sa slabesc? In cat timp?
Multumesc.

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Da, ai sanse.
Cateva sfaturi

Nu apela la INFOMETARE, e cea mai mare greseala.

Alearga cat poti de mult.
Mananca multe fructe.
Evita prajelile si poti manca mai mult fiert sau pe gratar.

In cat timp? nu pot spune exact depinde cat vrei sa dai jos si cat de bine te ti de acest regim happy
succes si nu te da batuta chiar daca nu vei rezultate de la inceput

| LivingLouder a răspuns:

Da ai sanse sa slabesti. depinde de tine. la inceput o sa trebuiasca cate o yi de recuperare intre antrenamente.

| floriasdfg a răspuns:

Slăbeşti mai repede şi mai sănătos dacă faci următoarele chestii: ca şi exerciţii fizice te ajuta exerciţiile de tip cardio, poţi face sală, sa te plimbi cu bicicleta şi poţi alerga în parc. trebuie adopţi un stil de viaţă sănătos, nu mai mânca paine albă, ci pâine din făină integrală. renunţă la dulciuri sau mănâncă foarte rar. nu consuma mâncare de tip fast food. şi alimentele pe care le conusmi trebuie sa fie cât mai neprocesate, adică fructe şi legume proaspete în mare parte. bea foarte multă apă (2-2,5 litri), ceaiuri şi sucuri naturale. renunţă la sucuri acidulate şi cafea. ca şi carne cele mai sănătoase tipuri sunt carnea de pui, curcan şi vită. urmează toţi aceşti paşi şi vei slăbi repede şi sănătos! şi nu slăbi înfometându-te pentru că vei avea probleme de sănătate pe viitor. succes!

| Happyintotdeauna37 a răspuns:

Da trebuie sa mai slabesti. Stiu eu un secret de al meu. Cu el am reusit sa devin foarte slaba. Nu manca decat maxim 1-2 felii de paine pe zi si intr-o luna vei fi parfum! La mine merge 100%
Funda?