Sala nu afecteaza cresterea Asta e un mit care doar fraierii il sustin.Eu de cand fac sala aprox 3 ani am crescut 5 centimetrii si asta pentru ca s-a cam dus perioada mea de crestere nu din alte cauze cum ar fi sala.Deci poti sa te duci linistit la sala cat doresti.
Medical vorbind, sala chiar opreste cresterea. la nivelul oaselor se afla niste cartilaje "de crestere" (asa le spune) si daca le fortezi le grabesti osificarea. osificandu-se nu mai lasa osul sa se lungeasca. daca tu ai crescut 5 cm inseamna ca nu ai folosit greutati foarte mari si ca ai avut noroc sau poate trebuia sa cresti mai mult decat 5 cm.
Daca vrei sa faci sport fara sa opresti cresterea, e o instructoare buna in Bucuresti
https://www.facebook.com/marinelaungureanuprofitraneir/timeline
asta e facebookul ei. poti sa vobesti cu ea acolo
Nu esti scunda, esti normala ..Stiu multi baieti care sint de statura mica si nu se complexeaza deloc.Dar noi fetele iesim din aceasta situatie cu ajutorul tocurilor, ceea ce e acceptat de la 14 ani, si e frumos ..Cit despre sala, DA, o sa te ajute, dar putin. daca e dat sa fii scunda asa o sa fie, sau invers. Sper ca esti multumita de raspuns ))