anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, 75kg si 173cm.Pe la ce greutate trebuie sa ajung sa mi se vada patratelele si ce dieta sugerati?

13 răspunsuri:
| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Pe la 65kg, dar asta inseamna sa scapi de greutate si prin exercitii fizice, nu doar prin dieta.

| fuzzer a răspuns:

Greutatea,trebuie sa fie in concordanta cu inaltimea, consider ca greutatea ta este perfecta. Daca vrei sa ti se vada "patratelele", trebuie sa fi constient, ca asta nu se poate peste noapte.Ai nevoie de rabdare, si cat mai mult sport. Poti incerca sa mergi la sala, acolo se vad rezultatele cel mai rapid.Insa daca nu stai prea bine cu banii,poti face acasa, seara sau ziua, niste flotari, genoflexiuni, si cat mai multe abdomene.Succes!

| cristif a răspuns (pentru fuzzer):

Patratelele se fac in bucatarie, s-a mai spus asta de o mie de ori!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

63 kgwinking

| mimiwewem a răspuns:

Ai o înălțime, foarte bună pentru kg tale.Fă abdomene pentru pătrățele.

| Melymonade a răspuns:

Greutea "ideală" este tot timpul cu 10kg mai puțin decât inalțimea. Deci 63kg pentru 173cm. Pentru pătrățele, fă abdomene. Sper că te-am ajutat. happy

| ozzy1997 a răspuns (pentru Melymonade):

Cu greutatea as putea fi de acord, dar este demult dovedit ca abdomenele nu iti fac patratele, pentru simplul fapt ca tu deja ai abdomene, doar ca sunt acoperite de grasime, care trebuie eliminata.Si nu poti elimina grasime numai dintr-o anumita zona.Cand pierzi grasime, pierderea se face pe tot corpul. Abdomenele doar ajuta la forta si marirea muschilor abdominali.

| Melymonade a răspuns (pentru ozzy1997):

Mie mi s-a spus tot timpul că trebuie făcut abdomene... Dar mersi, am învățat ceva tongue

| ozzy1997 a răspuns:

Va mai spun inca o data ca abdomenele nu sunt bune.Cel mai eficient e sa pierd grasimea.Si nu mi-a sugerat nimeni o dieta pana acum.

| JulietthA a răspuns:

Pentru tine e normal sa ai 73 de kilograme, dar nu greutatea influienteaza asupra figurii tale pentru ca poate si oasele sa-ti ocupe o parte mult mai mare de grutate ca la cineva care are 75 de kg si e mai gras ca tine. Te-as sfatui sa te ocupi cu sport pentru muschii abdominali si sa maninci sanatos, sa ai o ratie potrivit placerilor tale si cu cit mai mult sport vei practica cu atit mai in graba vei avea formele dorite (nu uita pentru patratele depinde si exercitiile care le faci") bafta si rezultate cit mai curand happy

| AdrianDinamo a răspuns:

Patratele=sala,poti sa ajungi schilod si tot nu o sa se vada happy

| DanDanik a răspuns:

Salut Ozzy la inaltimea de 173cm greutatea optima ar fi pe la 72-73 kg... insa poti avea si 80 kg, patratelele se fac in timp nu in cateva zile. Funda?

| SuntPanda a răspuns:

Cum spune Melymonade, este tot timpul cu 10 kg mai puțin ca inalțimea. Deci 63 kg happy