| drakosasfga a întrebat:

Am 15 ani fac 16 in august. fac sala. Ma gandeam sa iau niste proteine dupa cateva luni de sala. E bine la vasta asta? Si nu vreau ceva ca dupa ce ma las de sala sa mi le lase pielea sau alte chestii. http://www.naturalplus.ro/ro/18-proteine Ce este bun de pe acest site pentru mine? :D Funda :-?

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Alora care iti zic ca proteinele lasa pielea intreaba-i daca ei mananca ceva din urmatoarele: carne, lactate, oua, legume, fructe, fainoase. daca da, inseamna ca iau proteine deci li se lasa creierul de prosti ce sunt. daca ai 15 ani si nu stii functia proteinelor in corp mai bine te lasi de sala ca te duci degeaba. ori inveti ce fac pentru corp proteinele, grasimile, carbohidratii, creatina si ce esti pregatit sa iei, ori te lasi. sala nu se face orbeste, se face pe stiinta.

ps. suplimentele alimentare sunt recomandate oamenilor peste 18 ani (la alea pe care scrie pe cutie). daca au o recomandare eu as respecta-o. si de pe site-ul ala sunt porcarii. cauta pe megaproteine.ro

| drakosasfga explică (pentru JohnnyBi):

Am intrebat fratelaughing Nu am dat la nimeni in cap oh go on am cerut un sfat. dar dupa mintea voastra moare omu` in drum :d

| JohnnyBi a răspuns (pentru drakosasfga):

Nu, ti-am dat un sfat personalizat happy. nu cunosc pe nimeni sa fi murit din proteine la 15 ani, dar cum fiecare corp este diferit...s-ar putea sa fie si asa ceva. eu personal nu am luat pana dupa 19 ani ca m-am apucat la 18 rolling on the floor. eu la 15 ani voiam sa fiu primul la invatatura nu stiam de muschi si alte nebuneli, dar eu fac parte din alta generatie decat faci tu...cam 9 ani diferenta de generatie sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru drakosasfga):

Ai intrebat o prostie de copii mici

| Cosmin86 a răspuns:

Cine iti spune ca ti se lasa pielea e REDUS MINTAL. Punct.

Si iei deja proteine.

Intai citeste ce sunt proteinele, ca sa intelegi ca IEI DEJA.

| florynmondialul a răspuns:

Ia whey-ul ca supliment! da este bine! apropo sa stii ca tu consumi proteine de mic copil! dar fara 5 mese nu faci treaba cu orice supliment ai lua!