| VladuCristianCo a întrebat:

Am 16 ani si 8 luni 56 kg si 1.68, 15-25% grasime la care sunt in scadere (slab cu colacel de grasime din cauza zaharului in exces ), ma odihnesc destul 7-10 ore ma trezesc singur. As putea lua creatina? Nu am probleme de sanatate sau intorelanta la piept de pui, peste si alte alimente cu creatina. As vrea sa iau un supliment de creatina pentru a incepe o dezvoltare musculara mai rapida. Crezi ca o sa am rezultate rapide? Eu zic ca am acum rezultate rapide doar ca vreau mai rapide tongue.

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Pui la inceput cat se acumuleaza apa in muschi, dupa cum am zis, depinde de fiecare. Maxim pui 2 kg. (de la creatina, masa musculara poti pune in continuare)

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Poti lua, dar dupa ce nu mai iei te vei dezumfla.
Depinde de organism, unii au probleme din cauza ei (crampe abdominale, diaree, altii cica au avut sangerari gingivale, unii se plang de pietre la rinichi). Totusi, aceste probleme sunt destul de rare, daca bei suficienta apa si nu ai o sensibilitate aparte nu ar trebui sa te afecteze negativ. Cat despre efectele pozitive, la fel, nu toti le resimt. Poti incerca, nu ai ce pierde.

| VladuCristianCo explică (pentru aXy99):

Multumesc de raspuns rezultatele vor fi rapide in 1 luna pot pune 1 kg 2 in greutate?

| aXy99 a răspuns (pentru VladuCristianCo):

Pui la inceput cat se acumuleaza apa in muschi, dupa cum am zis, depinde de fiecare. Maxim pui 2 kg. (de la creatina, masa musculara poti pune in continuare)

| siriusblack98 a răspuns:

Ce antrenament urmezi? Ca nu ai zis nimic de asta. Oricum poti lua, nu e problema, ca nu are efecte negative.

| VladuCristianCo explică (pentru siriusblack98):

5 zile pe saptamana fac seturi de Flotari, ridicări gantere. Exercitii mâini, piept, spate in general. Picioare le am dezvoltate momentan suficient si abdomenul il las usor...