| Volkswagen123 a întrebat:

Am 16 ani și vreau sa iau proteine (prafuri) fac sala de 5 luni, ce site îmi recomandați și ce proteine? Și cum sa le administrez? Am 61 kg și 179 înălțime
Vreau niște proteine bune, recomandate, nu toate chinezăriile

Răspuns Câştigător
| NuContNumele a răspuns:

MyProtein, astia care zic ca iti strica sanatatea informati-va si dupa scrieti, zici ca sunteti babe de alea de 60 ani inchise la minte. Iti recomand WheyProtein pentru inceput, e zer pur.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta nu ar trebui sa iei „prafuri". Esti inca un copil. Nu-ti strica sanatatea cu ele. Dezvolta-ti organismul prin ceea ce faci la sala.

| rallu1222 a răspuns:

Și fratele meu a folosit și după un an și ceva o ajuns la spital din cauza asta, iar proteinele alea erau destul de scumpe...nu erau chinezării
Tu ce fel de proteine folosești(cum se numesc)

| Cosmin86 a răspuns (pentru rallu1222):

Ce a folosit de a ajuns la spital? Nume firma si nume produs.

| rallu1222 a răspuns (pentru Cosmin86):

Vitabolic

Și mai era ceva...nu știu exact ce

Http://www.suplimente-vitabolic.ro/catalog-producatori-suplimente/vitabolic

Vitabolic e numele firmei. Ce a folosit de acolo?

Mai multe:
Beta Alanine Extreme
Mass Bolic
Și o mai folosit și de la Pro Nutrition

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Dacã un Minor foloseste suplimente pentru sportivi de performantã si mai face si abuz, binenteles cã poate ajunge la spital.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Proteinele pot fi folosite la orice varsta, nu sunt doar pentru sportivi de performanta. Rolul lor este sa repare fibrele dupa antrenament.

Proteinele se poate, dar nu cred ca a ajuns la spital din cauza proteinelor, poate a luat un pre-workout prea puternic.

Beta alanin are ZERO proteine, mass bolic are nesemnificativ.

Tu la orice supliment ii spui "proteine"?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu cred la fel... si un sportiv de performanta poate ajunge la spital din cauza unui pre-workout.

Ziceam de proteine ca despre asta intrebase... dar probabil el spune "proteine" oricarui suplimente (chiar si celor cu zero proteine).

Era cam evident, acum si daca bagã 20 de g de creatina in el Rinichii nu stiu daca rezistã laughing