MyProtein, astia care zic ca iti strica sanatatea informati-va si dupa scrieti, zici ca sunteti babe de alea de 60 ani inchise la minte. Iti recomand WheyProtein pentru inceput, e zer pur.
La varsta ta nu ar trebui sa iei „prafuri". Esti inca un copil. Nu-ti strica sanatatea cu ele. Dezvolta-ti organismul prin ceea ce faci la sala.
Și fratele meu a folosit și după un an și ceva o ajuns la spital din cauza asta, iar proteinele alea erau destul de scumpe...nu erau chinezării
Tu ce fel de proteine folosești(cum se numesc)
Http://www.suplimente-vitabolic.ro/catalog-producatori-suplimente/vitabolic
Vitabolic e numele firmei. Ce a folosit de acolo?
Dacã un Minor foloseste suplimente pentru sportivi de performantã si mai face si abuz, binenteles cã poate ajunge la spital.
Proteinele pot fi folosite la orice varsta, nu sunt doar pentru sportivi de performanta. Rolul lor este sa repare fibrele dupa antrenament.
Proteinele se poate, dar nu cred ca a ajuns la spital din cauza proteinelor, poate a luat un pre-workout prea puternic.
Si eu cred la fel... si un sportiv de performanta poate ajunge la spital din cauza unui pre-workout.
Ziceam de proteine ca despre asta intrebase... dar probabil el spune "proteine" oricarui suplimente (chiar si celor cu zero proteine).
Era cam evident, acum si daca bagã 20 de g de creatina in el Rinichii nu stiu daca rezistã
anonim_4396 întreabă:
HeroGabitz întreabă:
Cipi1212 întreabă: