| Skrilllexx a întrebat:

Am 17 ani, am 175 cm in ultimul an am ajuns de la 110kg la 78 kg prin infometare si sport.(nu ma criticati)! Problema mea este ca pielea de pe abdomen s-a "lasat" si sa "intins"! Intrebarea mea este daca as lua proteine, steroizi, creatina in combinatie cu mersul la sala de forta as reusi sa imi formez un abdomen decent si brate+piept decente, fara sa iau in greutate?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ce bine ar fi sa poti pune 5-10 kg de muschi intr-o luna, din pacate cu suplimente ( fara steroizi, ca nu are rost sa pui steroizi si creatina in aceaiasi enumerare ), pui cam 5-10 kg / an, poate mai putin.

Apropo :

creatina = supliment alimentar, natural
steroizi = hormoni sintetnici de crestere, adica doping

Nu le mai pune in aceiasi enumerare.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Da, dar lucreaza tot corpul, toti cocalarii lucreaza "brate si piept", spatele e mai important, picioarele sunt foarte importante ( 50 % din masa musculara e acolo ).

Sa nu mai zic de umeri, care sunt vizibili din orice unghi, clar mai importanti decat bratele.

Si legat de ce-ai zis : proteine si creatina, atat, lasa steroizii, aia sunt foarte toxici, altfel nu ar fi pe lista substantelor interzise.

| Oana92 a răspuns:

Oricum vei lua in greutate, doar ca nu va fi grasime, vor fi muschi.
Nu am sa te critic, dar am sa te sfatuiesc sa termini cu infometarea, e suficient daca ai grija ce mananci si faci sport. Te vei imbolnavi! Ai slabit mult, bravo tie, dar acum opreste-te! Daca nu mananci nu-i oferi organismului vitamine si el va ceda, pentru ca sa poti sa-ti revi va trebui sa iei vitamine, iar vitaminele dau pofta de mancare si vei ajunge de unde ai plecat.
Te respect pentru ambitie, as vrea si eu sa o am! Felicitari si bafta in continuare!

| BracKMyhay95 a răspuns:

Pai mai intai trebuie sa stii care este diferenta dintre proteine=suplimente si steroizi= hormon de crestere(nu iti recomand).
Daca vrei sa ai abdomen trebuie sa ai sub startul de grasime abdominal niste muschi ei daca nu ai faci abdomene 1x/saptamana la sala cu diferite aparate daca ai. Trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci definire=arderea grasimii, strierea muschiului s-au masa.m= cresti prin adaosul a mai multor calorii, carbohidrati in toate cele 4-5 mese/zi. Trebuie sa stii ca nu poti face abomenul frumos daca vrei sa faci si brate/piept mare pentru ca una este definire si cealalta masa.m.

| para001 a răspuns:

Nu poti, daca iei steroizi creatina... te vei umfla si vei pune 5-10 kg intr.o luna

| Cosmin86 a răspuns (pentru para001):

Ce bine ar fi sa poti pune 5-10 kg de muschi intr-o luna, din pacate cu suplimente ( fara steroizi, ca nu are rost sa pui steroizi si creatina in aceaiasi enumerare ), pui cam 5-10 kg / an, poate mai putin.

Apropo :

creatina = supliment alimentar, natural
steroizi = hormoni sintetnici de crestere, adica doping

Nu le mai pune in aceiasi enumerare.

| tigrutacrinuta a răspuns:

In primul rad sa nu iei creatina si steroizi ca iti fac rau.in al doilea rand ai dreptate cu ideea ta deoarece muschii de la abdomen se vor dezvolta si vor lua o parte si acea piele+o sa devii ceva mai atragatorwinking, dar pentru restul de piele(daca iti pica sa mai ramana piele)... operatie...sad
bft

| Cosmin86 a răspuns (pentru tigrutacrinuta):

De cand iti face creatina rau?

Creatina se gaseste si in carne! Ah, si e produsa si de corpul tau.

Mai documenteaza-te