| CeSaSiFac a întrebat:

Am 17 ani si de saptamana viitoare incerc sa ma duc la sala.
Vreau sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru inceput(cu ce kg incep)? Dau funda

Răspuns Câştigător
| UNcopac a răspuns:

Kg le stabilesti tu cat simti ca merge, faci luni:piept -biceps, marti:spate-triceps, miercuri pauza, joi: picioare-antebrat, vineri: umeri... sambata si duminica pauza! funda?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IoanaAndreea97 a răspuns:

Pai eu cand am fost pentru prima data la sala am cerut mai intai sfatul antrenorului si pentru ca eram incepatoare m-a ajutat el la fiecare pas. Pentru inceput m-a pus 10 sau 15 minute pe bicicleta eliptica la viteza medie, dupa care vreo 20 de minute la viteza mica pe banda de alergat. Apoi m-a pus sa fac vreo 20 de repetari pe diferite aparate pentru brate si picioare cu greutati mici, de vreo maxim 10-15 kilograme( sunt fata si am 15 ani) dar probabil ca in cazul tau vor fi ceva mai mari daca zici ca ai 17 ani. Apoi m-a pus sa lucrez cu mingea medicinala in sensul ca m-a pus sa o tot ridic si dupa aia sa ma asez pe ea si sa ma rostogolesc( o sa-ti explice antrenorul mai bine ca mine laughing) ). La sfarsit mi-a pus sa pedalez vreo 20 de minute pe bicicleta si vreo 10 minute pe stepper si apoi sa alerg pe banda vreo 5 minute sa vada cat mai rezist ( Probail ca se cam distra pe seama mea laughing ).
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu. FUNDA, please? happy big grin