| Vreausapot a întrebat:

Am 17 ani, sunt băiat și am sanii și imi este foarte rușine să port doar tricouri pe mine vara.
Am încercat să slabesc dar încă îi mai am.
De la 78kg am ajuns la 71 dar nu se simte nicio diferența în zona pieptului. BMI-ul meu imi spune că am o greutate normala dar numai normal nu arat.
Am inceput sa alerg o oră pe fiecare zi de o săptămână și am aceeași greutate, nu am slăbit deloc și am fost mereu în deficit caloric.
Nu inteleg, ce e de făcut?

14 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

laughing Sa renunti la complex ca nu da nimeni doi bani pe cum iti arata pectoralii. Asta si poate o vizita la un nutritionist/sala de sport pentru niste sfaturi decente.

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

Also, o vizita la un endocrinolog nu ar strica. Se poate sa fie o problema hormonala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai mănânci nesănătos și mult,degeaba alergi daca mănânci mult! Mananca mai multe fructe,legume si ouă. Incearca sa mergi la sala,sa pui niste patratele.
Poarte tricouri vara,sa nu iti fie rusine dupa cum arăți la piept,o fata te va iubi cum arăți(daca crezi ca nu găsești pe nimeni ca ai sani),oricum sani are toata lumea,atât femeile cat si bărbații,mai mici sau mai mari. Sunt si unele femei care au sanii ca ai unui bărbat, cum crezi ca se simt? Tot asa, un băiat lega iubi indiferent de cum arata, daca nu e un laș.
Sa faci abdomene, sa alergi in continuare..Eu sunt slabă si a-si vrea sa ma îngraș, dar oricat a-si mânca eu slăbesc...

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce tii sa dai sfaturi legate de nutritie si sport daca esti paralela cu subiectul?

Fructele le pui pe primul loc? Pe bune? Alea sunt recomandarea ta principala pentru slabire?

Sa mergi la sala sa PUI niste patratele?

Daca nu erai paralela cu domeniul, reuseai si tu sa te îngrași, dar acum nu stiu ce sa-ti recomand mai intai sa înveti...nutritie si sport sau gramatica...

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

laughing alea sunt sănătoase, nu si vazut ca i-am spus sa nu mănânce nesănătos și apoi am spus sa mănânce fructe, legume si oua(astea contin vitamine), si carnea(dar poate îngrasa daca mănânci exagerate.Cum sa reusesc sa ma îngraș? Ca eu mănânc si nu ma îngrașrolling on the floor ce gramatica? Daca gresesc odata nu inseamna ca nu stiu gramatica, ca din greseli invatam! Ce are daca ar merge la sala? Te antrenezi, sa faca si abdomene, sa alerge, sa mănânce sănătos și va slăbi.

Dintre fructe si carne, tocmai CARNEA îngrașă? laughing Lasa-te de dat sfaturi ca esti pe langa.

P.S. Ai zis bine ca ai gresit "odata", dar nu "o data"...ai gresit odata de mai multe ori. In fine, mira-m-as daca o sa intelegi ce-am zis aici.

Cum adică îngrașă fructele mai mult ca si carnea? rolling on the floor
Unde am gresit,, de mai multe ori"?
Mda.broken heart

Mai este un cont cu un nume asemănător: Anastasia.
Asta e Anastasia secundar?

Tu chiar crezi ca stau acum sa-ti explic nutritia de la 0? Fugi si invat-o daca vezi ca nu stii.

Si nu, nu am nicio legatura cu acel cont, stiu despre cine e vorba totusi...o femeie de vreo 40-50 de ani, care isi schimba numele contului frecvent si are tot atatea cunostinte in nutritie si sport ca tine, dar tot la fel, se crede in masura sa dea sfaturi. Face si ea greseli gramaticale, dar nu cu "o data" si "odata" sau "a-si", la ea sunt probleme cu "i"-urile. Puteti sa va imprieteniti happy

| Adrian5575 a răspuns:

Lasa rusinea la o parte, continua cu sportul si ai grija ce mananci si cat mananci.

| nicu991 a răspuns:

Flotari, pentru piept sunt aur.

| DanaDaniellllla a răspuns:

Sa perseverezi și nu te demotiva. Încearcă să ai grijă la alimentație ( la numărul de carbohidrați pe care îl mănânci) și să faci exerciții pentru piept

| mariusdaniel112 a răspuns:

Sfaturile de mai jos sunt toate bune. In schimb sa stii ca daca esti coplexat iti faci viata mai grea. Am burta si tate de la 14 ani(am 28). Nu am fost complexat. Daca radea cineva de burta mea, radeam si eu pentru ca sunt amuzant cu burta? La volan stau des fara tricou in zonele unde este permisa treaba asta.

| ruben77 a răspuns:

O problema asemanatoare am avut si eu, in sensul ca aveam multe kg si nu slabeam / nu dadeam jos grasimea pana cand m-am intalnit cu un prieten care a fost gras si mi-a sugerat nsite pastile pentru slabit. Dupa ce le-am luat am reusit sa slabesc 20 de kg in 2 luni si am avut un procent scazut de grasime si fara tare mult efort... eu iti sugerez acest produs https://bit.ly/2Ynrsgr chiar daca e putin mai scump dar crede-ma ca o sa te ajute sa dai grasimea jos de pe sani