| ViorelS a întrebat:

Am 17ani si 1.60,vreau sa ma inalt si am inteles ca ar fi mai multe metode(baschet, inot, tractiuni la bara). Eu am ales tractiunile la bara si as dori sa stiu daca am facut o alegere buna.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Borgir a răspuns:

Baschet sau inot este cel mai bine>Ajuta si tractiunile dar nu dau rezultate chiar asa rapide si tu nu mai ai foarte mult timp pana o sa te opresti din crescut asa ca...

5 răspunsuri:
| Alecsandraa29 a răspuns:

Tractiunile la bara cer mult efort fizic daca crezi ca ai putere si esti in stare sa practici acest lucru atunci da ai facut cea mai buna alegerewinking

| missm0rphine a răspuns:

Nu stiu sigur...eu am 12 ani si 1, 65 inaltime.fac handbal de performanta.acum nu stiu, depinde si de tine, de fizicul tau...
eu cred ca la 17 ani e cam tarziu ca sa te mai poti inalta! da incearca baschet de performanta.

| KazooForYou a răspuns:

Baschet sau tractiune la bara

| DanutzuJOB a răspuns:

Eu zic sa faci baschet deoarece si eu fac si mai m-am inaltat de la 1.50 am facut 1.70 doar intr-un aprox 1 an si fi atent daca vrei sa faci baschet de performanta vezi creste foarte mult uitete la toti baschetabailistii sa vezi cat de inalti sunt. Eu ti-am dat un sfat este si un sport modern si distractiv Bafta!

| ViorelS explică:

Mm da asa ma gande-am si eu ca la 17 ani e c-am tarziu sa te mai inalti dar mi s-a mai spus ca poti creste pana la 21ani.parinti mei sunt mai scunzi si doar bunicul ce are 1, 75-1, 78 inaltime nu stiu sigur. oricum va multumesc pentru intelegere si de sfaturilie de pana acum.