| curious01 a întrebat:

Am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"...

Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si niste muschi, plus barba, as arata mai matur/barbatos?

8 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Daca bei bere te ingrasi. dar nu recomand sa te inbeti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu, vreau s-ajung la 75. Tot 1.75 înălțime am și eu. Aveam 65 kg. Într-o lună am pus 6 kg. Ouă, pește, ciorbe cu legume și carne. Ouăle deschid poarta anabolică. Încearcă 2 dimineața și 2 seara, iar înainte de asta, o ceșcuță de cafea; crește pofta de mâncare. Succes!

| SERIALS a răspuns:

Si eu vreau sa adaug vreo 5-10 kg

| En3Rgi a răspuns:

Wtf fratee, si eu am 18 ani, 1, 75 m si 55kg...suntem gemeni? laughing
Si da am arata mai maturi daca am avea de ex 65 de kg, logic.dar se pune greu, nu e usor sa te ingrasi..si cu barba n-ai ce sa faci decat sa astepti sa iti creasca, asta daca ai norocul sa iti creasca.Suntem mai ghinionisti noi de fel sad

| TheSpell a răspuns:

Da, ai arăta mai matur.
10 kg contează, plus că la baieți nu le stă bine slabi.

| Catwomen123456 a răspuns:

KFC e solutia

| Polinco a răspuns:

Incearca sa mananci mai des carne, iaurt cu multa grasime si sa lenevesti.

| Am3lia a răspuns:

Ai putea sa combini proteinele cu carbohidratii, e clar efect garantat! Daca tot nu se pune nimic pe tine, ai putea sa incerci suplimentele alimentare desi o faci pe riscul tau. Muschii ii faci din multe proteine si sport. Si cand spun multe proteine, trebuie sa mananci multa carne, multa, multa.
Barba. clar face pe oricine sa para mai matur.