Sportul pe care il alegi depinde numai si numai de tine. Nu poti face performanta daca nu ai calitatile necesare sportului respectiv si dorinta de al practica. De obicei ca sa poti face performanta e de ajuns sa faci ceva ce iti place.
Sincer,parerea mea este ca nu poti sa faci sport de performanta daca nu te apuci de mic. Eu fac sport de performanta si am inceput de la 10 ani. La varsta ta ar trebui sa fi deja cunoscuta in orice sport pe care l-ai alege. O varianta ar fi sa faci sport doar pentru silueta ta, pentru cel de performanta e prea tarziu, imi pare rau sa te dezamagesc.
Nu-i omori sperantele omului...
nu exista virsa limita in sport...
te apuci si totul depinde de vointa ta si putin de situatia financiara.
de exemplu iti alegi o lupta...
faci antrenamente in fiecare zi si " Dai Totul din TINE " si faci performanta.
numai tine cont "sa dai totul pe ring sau pe teren unde nu ai fi"
Ba exista limita in sport pentru ca pana la varsta de 30 de ani poti sa-l faci de performanta la un nivel ridicat si de acolo iti castigi banii, iar la 18 ani deja esti renumita si trebuie sa joci cu cele mai bune in cazul in care vrei un sport echipa. Chiar si sportul individual este greu pentru ca trebuie sa te lupti cu cei buni la varsta asta. Imi pare rau,dar trebuie sa recunoastem adevarul, decat sa pierzi timpul crezand in ceva ce nu vei mai putea realiza mai bine te apuci de altceva. Nu te supara pe mine, dar asta e adevarul!
Taci dracu ca vb degeaba
Si chiar daca te-ai apuca de judo box, daca ai ambitie si muncesti, poti obtine performanta (peste ani, bineinteles) desi ai 18 ani. Eu unul iti recomand sa alegi un sport in care sa ai avantaje fizice, sa iti placa, si sa fii dispus sa muncesti pentru performanta. E irelevant daca cineva ti-ar spune "baga-te pe sportul X'...
Daca tie iti place un sport incepe sa il practici si daca antrenorul o sa vada ca ai potential poate ca o sa faci performanta.
euanonim156 întreabă: