| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Am 22 de ani fără o lună, ca începător dacă fac câte 8 flotări și o pauză scurtă și după aceea iară 8 flotări până ajung la 32 de flotări pe zi sau mai multe este bine? Mă pot obișnui cu flotările într-o săptămână dacă fac tot așa câte 8 flotări și puțină pauză între total 32 pe zi?

17 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"mă pot îmbișnui cu flotările într-o săptămână dacă fac tot așa câte 8"

mai bine decât nimic dar INCEARCĂ să faci 32 fără pauză

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru sierra1):

Sper să ajung să fac chiar și 32 sau mai mult fără pauză numai că întâi trebuie să-mi cresc rezistența

| sierra1 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Baftă!

| Frank51 a răspuns:

Nu vei crește în masă, ci în rezistență. Îți recomand sală.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Frank51):

Eu nu vreau neapărat masă musculară, după cum am specificat sunt începător, adică nu am mai făcut flotări până acum decât în liceu generală și ocazional, vreau să mă îmbișnuiesc cu flotările în mai multe săptămânii, și da știu că la început mi-e greu

| Frank51 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Nu înțeleg ce ai vrea altceva laughing adică ăsta e scopul să crești în masă și rezistență, să ți se schimbe compoziția corpului și în final sa ai un stil de viață sănătos, făcând flotări acasă este ineficient. Totuși, este mai bine decât nimic.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Frank51):

Nu știu dacă toate tipurile de exerciții ce le fac eu mă ajută să cres în masă musculară mă ajută să cres în masă musculară eu merg pe joș zilnic deoarece am un serviciu unde se merge pe jos plus în unele zile merg cam 3 km pe jos de la lucru până acasă, de obicei merg cam 3 4 km cu bicicleta zilnic mai fac și exerciți de ridicare dar doar pentru bicepși și doar acasă și nu am ganteră, decât una mică de 2 kg dar aceea nu mă ajută foarte mult

| AnastasiaK a răspuns (pentru Frank51):

"Nu înțeleg ce ai vrea altceva"

Ă...să facă pur și simplu mișcare? Sau să ajungă să facă niște variații mai dificile de flotări (spre exemplu, mie mi se părea foarte tare acum câțiva ani ideea de a face flotări cu dublă bătaie - o dată în față, o dată la spate)? Nu toți vor să dezvolte masa musculară big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E chiar foarte puțin. Pe parcurs mai crești numărul.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru anonim_4396):

Păi sper să fac chiar și 20 de flotări făra pauză

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Eu am început cu o flotare jumate, nici măcar două laughing
Nu făceam pe serii(că nu puteam) ci făceam cât puteam o dată în fiecare zi. Când aveam febră d'aia mare nu mai făceam.
Ajunsesem la 70 de flotări odată destul de repede.
După m-am dus la sală... și am învățat că mușchii se lucrează altfel, din mai multe unghiuri, diete și chestii.

Deci da, dacă exersezi ajungi repejor la 30-40 de flotări odată.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru h379m3973423):

Păi numaiazi am făcut 16 flotări 2 serii de câte 8 flotări și o pauză de vreo 30 de secunde între ele

| h379m3973423 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Nu mai fă pe serii. Fă o dată cât de mult poți.
Nu mai știu de ce dar era și un motiv important de ce nu e bine să faci pe serii acasă.(fără greutăți)

| Cosmin86 a răspuns (pentru h379m3973423):

Pai si in serii tot CAT DE MULT POTI faci...doar ca apoi faci pauza si faci iar.

Cand faci o serie de X repetari, NU te opresti tu aiurea dupa X repetari, ci NU POTI mai mult de X happy

| h379m3973423 a răspuns (pentru Cosmin86):

I-am zis să facă o dată, nu pe serii. Asta-i tot.

| Cosmin86 a răspuns (pentru h379m3973423):

Poate pentru incalzire, sa nu faci pe serii pana la epuizare.

| h379m3973423 a răspuns (pentru Cosmin86):

Unul care nu poate să facă nici 30 de flotări îl pui să facă pe serii? Flotări? -_-
Lasă-l să facă cât poate. O dată. Eu nu am făcut la fel? De la nici 2 flotări în două luni ajunsesem la 40. Nu știam eu de serii sau de unghiuri.
După o să facă și el pe serii și din poziții că o să poată.