| sfrimed a întrebat:

Am 23 de ani și mă simt complexat din cauza înălțimii mele. Am doar 1, 75m și fix 100 de kilograme, practic lupte greco-romane de la vârsta de 15 ani și fac culturism de la 18 dar nu am mai crescut absolut deloc în înălțime așa cum mi-aș fi dorit, să am măcar 1.85m și am găsit pe internet niște anunțuri cu niște pastile care ^garantează^ o creștere în înălțime în maxim 6 luni și sunt puțin cam reticent. L-am întrebat pe antrenorul meu și m-a sfătuit să nu cumva să iau acele pastile deoarece îmi pun sănătatea în pericol și risc să fiu respins la viitoarele competiții, de aceea vă întreb aici, pe voi, să veniți cu un sfat ceva legat de situația mea.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu rezonez si sunt de acord cu ce a spus antrenorul tau, el stie cel mai bine.
Nu-ti recomand sa te indopi cu medicamente de genul, deoarece iti pot cauza efecte adverse neplacute.

1.75 consider ca e o greutate normala la un baiat.
Sunt baieti mai scunzi decat tine, de exemplu Pain de la ex-trupa 5Gang, el avand doar 1.60.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Nu esti pitic, ai inaltime decenta.
2. Sportul pe care l-ai ales nu te ajuta deloc la cresterea in inaltime.
3. La varsta ta ar trebui sa iti accepti corpul asa cum este, ca in curand vei atinge varful si va incepe imbatranirea.

| Dismally a răspuns:

1.75 este ok, nu esti asa mic. Sporturile alese de tine nu te ajula la cresterea in inaltime. Nu exista pastile pentru asa ceva, nu te lua dupa prostiile gasite pe internet.

| Cosmin86 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Niciun sport nu te ajuta la cresterea in inaltime... e genetic.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Cosmin86):

Https://www.csid.ro/......e-4950418/
Coincidenta sau nu, cunosc mai multi barbati care au practicat luptele greco-romane, si toti au inaltimea sub 1.80, plus dureri de spate.
Precizez ca s-au apucat undeva pe la 15-16 ani, cand erau in plina crestere.
Da, o buna parte e genetica, dar prin sport poti influenta cresterea.

| danieltulcea84 a răspuns:

Ai o înălțime normală! ...Cred că ar trebui să mai slăbești cel puțin 15 kg....Nu lua pastile, ci mănâncă sănătos. Mai puține făinoase, prăjeli și produse din carne.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu sta la puterea ta cresterea in inaltime, doae hormonii si oasele decid lucrul asta, tu nu ai ce face. Nu lua nicio pastila, ori sunt placebo, ori contin niste prostii. Schema cu pastilele e sa-ti fure banii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru danieltulcea84):

De ce sa slabeasca? De unde stii ce procent de grasime are?

| Angelindeed a răspuns:

Ai 23 de ani, ar trebui sa te maturizezi