| Mkeynes a întrebat:

Am 24 ani, 1.70 cm si 55 kg.
Cum ma pot ingrasa?
Ce ma poate ajuta?

6 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Controleazăte fă niste analize la căcuț că este posibil să ai viermi intestinali paraziți și alte lucruri.
De îngrăsat te îngraș eu repede am o versiune care te costă mii de euro pe luna.
Dar am și o versine ierfină că mă gândesc că nu ai bani
asa ca vei mânca in fiecare zi salate de dsalata rosii ceapa castraveti patrunjel ridichi si putina sfeclă rosie stropită cu ulei de măsline si puțină zeamă de lămâie

vei merge minim 10 Km pe jos in fiecare zi

vei face o sitronada din 2 lămâi 4 grepfruit și o induclesti dar nu prea tare cu miere de albine.

După care că să ajungi cât un porc iti trebuie caizer mult caizer dar si mai bunslănină afumată
ACUM POTI SA TE BUCURI CĂ ESTE IARNA
asa ca eu iti spun de unde cumperi caizăr la 13 lei Kilogramul afumat natural
super gustos
De la ferma agricola
asa se numeste firma ferma agricola
si are magazin in baia mare
te duci iti iei 20 kg si le cari cu trenul acasa la tine
pentru ca mai buna de cât aia nu exita nimic de mâncare
apoi mergi la un magazin GABIOTI asa se cheama firma este magazin si in Bucuresti
si au cârnați de pleșcoi dar sa nu cumva sa cumperi de la lata firma ca sunt prosti rau de tot de la altii eu sunt un gurmand care am avut 140 Kg

asa ca iti iei 10 Kg de cârnați de pleșcoi si ii faci pe grătar
sa nu cumva sa ii usuci prea tare sunt mai buni mai zemosi

se mănănca cu o cană de vin de țără făcut neapărat din HAMBURG CEASLA SAU OTONEL nu din alte tâmpenii de struguri de vin ci din struguri de masa
poti sa iti faci sprit nu exagera cu vinul ca strici toata pastrama de plescoi cumparata tot de la gabioti
super gustoasa
asa ca bagi in tine in fiecare zi 1 Kg de kaizer minim dar minim
eu am avut zile in care am bagat ca disperatul chiar si 3 Kg pe zi
atat de bun este kaizerul de la ferma zootehnica

vezi ca au magazine si pe langa Bucuresti
http://www.fermazootehnica.ro/index.php/comenzi/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm... poate daca mananci mai mult? thinking

| Mkeynes explică (pentru anonim_4396):

Cat de mult laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mkeynes):

Tot mai mult

| MerinManson34 a răspuns:

Bagă carbohidrați. Încearcă sa mănânci peste numarul de calorii necesare pentru o zi, dar sincer, în loc sa te îngrași, mai bine te-ai pune pe exerciții. Dacă îți faci un program de antrenamente și îți creezi o alimentație bogată în fibre și proteine, vei ajunge la kilogramele dorite. Îți recomand să consulți un nutriționist.