Mergi la acele cluburi care joaca in liga a treia sau a patra si vezi daca te primesc. Cu ce sa te ajutam noi?
Ma puteti ajuta cu niste cunoștințe daca le aveti prin fotbal.
Nu cunosc in Constanta. Mergi si cauta. Nu astepta sa te caute ei.
Sa te ajute cu ce mai exact? Poate doar sa dea timpul inapoi cu vreo 15 ani, pentru ca nimeni nu se apuca de fotbal la 26 de ani.
Eu am mai jucat 7 ani. Am vazut ca in liga 3 sau 4 sunt jucatori de 34, 35 ani eu dc nu as putea acum serios?
"eu dc nu as putea acum serios?"
Habar n-am de ce nu ai putea. Dar stiu ca daca puteai, jucai.
As putea oricand dar nu stiu cum sa fac pasul de a vb cu cineva din liga 3 sau 4 sa dau o probă
Ai putea oricand, doar ca nu poti sa faci nici macar primul pas, acela de a gasi cu cine sa vorbesti.
Este ca si cum as spune eu "as putea oricand sa devin membru al trupei Rolling Stones, doar ca nu stiu cum sa-i conving pe Mick Jagger si pe Keith Richards sa ma accepte in formatie"
Clar dezamăgitor acest raspuns
Nu inteleg exact ce raspunsuri asteptai...
Numere de telefon ale antrenorilor de la echipe din Liga a 3-a? Adresele de email? Daca chiar iti doresti sa faci asta, ar fi trebuit sa le gasesti singur.
Sau poate te asteptai sa-ti intermedieze cineva de pe TPU o proba la o echipa de fotbal si sa-ti spuna "Vineri la ora 12.30 prezinta-te pentru proba la stadionul din Tandarei"?
Https://www.facebook.com/F.CPortulConstanta/ (echipa liga a 4 a ) intri tu frumos acolo "pot discuta cu cineva " si ii spui.
Cu această ocazie vreau și eu să spun că am 24 de ani și aș vrea să mă apuc de gimnastică artistică în lotul național. Rog seriozitate și eu!