1. ala din poza e un slabanog, de ce vrei sa fii asa?
2. muschii NU se fac doar cu exercitii. Fara sa-ti asiguri necesarul proteic poti sa faci si 30 de ani exercitii ( cunosc oameni care dupa 4 ani de exercitii arata aproape la fel, pentru ca aveau doar 3 mese pe zi ), in sportul asta alimentatia e cea mai importanta, indiferent daca vrei sa pui muschi sau definire, ma rog, muschi, ca la 58 de kg nu ai ce sa definesti
Pai as zice cam in 1-2.
Dar asta inseamna sa faci exercitiile corect, sa ai o alimentatie buna bogata in carbohidrati si proteine, si odihna e de asemenea foarte importanta.
1-2 ani m-am referit
Poate sa dureze mai mult sau mai putin de 1 an depinde de tine. dar daca te tii nu o sa regreti...baga multe proteine, vitamine, mai putini carbo, antrenament, odihna suficienta siii ambitie de fier.
1 sau 2 ani E mult eu intr'un 1 an ma fac de 10 ori mai mare si definit ca el sa zicem 2 ani. am un tovaras are 7 luni natural si e so bine arata.
1. ala din poza e un slabanog, de ce vrei sa fii asa?
2. muschii NU se fac doar cu exercitii. Fara sa-ti asiguri necesarul proteic poti sa faci si 30 de ani exercitii ( cunosc oameni care dupa 4 ani de exercitii arata aproape la fel, pentru ca aveau doar 3 mese pe zi ), in sportul asta alimentatia e cea mai importanta, indiferent daca vrei sa pui muschi sau definire, ma rog, muschi, ca la 58 de kg nu ai ce sa definesti
Eu zic ca in 1, 2luni daca muncesti esti ca el...eu nu fac sala fac acasa si sunt mult mai bine definit ca el