| RoseAndBiia a întrebat:

Am auzit ca cica daca iti pui o folie de aia transparenta pe talie si pe picioare ( cand faci sport sa zicem alergat ) slabesti mai mult. Daca imi pun folie transparenta pe talie si picioare * zona `` bulanelor`` rolling on the floor * ( cand alerg 30 min sau 1 h ) pot slabi? + in fiecare zi insanity workout ( un program destul de dur ) + dieta [ bazata pe fructe, legume etc fara infometare] as putea slabi vreo 10 kg in2 luni? big grin

7 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna!
Sfatul meu: nu te complica. Dietele de multe ori nu sun sanatoase. cel mai bun este mersul pe jos. Sportul este tot secretul. Sincer, mi-se pare o prostie sa spuna cineva ca daca-ti pui ceva de ''bulane'' vei slabi mai mult. Fa miscare. Uite un scurt program de Cardio-Fusion cu care vei slabi chiar si 2 kg pe saptamana. Eu l-am facut si inca il fac. Daca il faci de mai multe ori pe zi cum ar fi dimineata si seara rezultatele nu vor intarzia sa apara;)http://www.youtube.com/watch?v=2vmsF2njAfA

| Sunshine31 a răspuns (pentru Konata):

Si la tine a functionat bine asta cu Aerobic Workout? Cam cat ai slabit si in cat timp?

| Konata a răspuns (pentru Sunshine31):

Da. In 3 zile sa stii ca deja s-a vazut un rezultat radical, insa trebuie facut de 2 ori pe zi sau chiar 3.

| Sunshine31 a răspuns (pentru Konata):

Uauhappy impresionant! happy Atunci cred ca ar trebui sa il includ si eu zi cu zi. Doar ca nu prea stiu daca as avea timp sa fac de 2, 3 ori pe zi...ca am programul destul de incarcat, Dar poate daca mi'l aranjez cumvaa mai bine, voi reusi! Ma bucur ca am vazut acest post, si sper ca sa ma apuc de programul acesta si sa ma tin. Si...sa vina rezultatele! Succes si tiehappy

| Konata a răspuns (pentru Sunshine31):

Multumesc.Ma bucur ca ti-am fost de ajutor :*

| Sunshine31 a răspuns:

Nu stiu sa iti zic exact daca poti slabi 10 kg in 2 luni. poate da, poate nu. Desi insanity workout am auzit ca chiar e eficient...e insanity laughing si cu folia pusa pe tine elimini mai mult din apa din corp, dar asta nu chiaaar asa de mult, astfel incat antrenamentul tau sa fie muult mai eficient cu folia pe tine. Deci cred ca nu strica daca pui si folie, dar mai important e antrenamentul! happy Mult succes!

| Vasea96 a răspuns:

Crede-ma ca poti, eu faceam asa la lupte slabeam si 5kg in 2 zile, eu iti recomand sa nu te complici cu diete pentru ca nu sunt sanatoase, deci cand alergi iti pui folia si te imbraci asa mai binisor ca sa transpiri, fugi acolo 30min pana cand transpiri asa bine, bafta crede-ma ca funcioneaza, bafta