Este foarte clar ca este fake. In primul rand acea scara daca era din fier nu se rupea cand a cazut ala pe ea. IN al 2-lea rand daca stii cum sa cazi nu te accidentezi cazand de la o inaltime de 2-3 metrii.
In al 3-lea rand exista clipuri pe net cu wrestlari care isi dau pumni in fata. Se vede de la o posta ca doar se prefac. Unde este sangele?
Tu crezi ca ar fi persmis un sport in care ar putea sa se omoare aruncand cu scara de fier unul dupa altul?
Nu mai fii naiv. Ei castiga milioane de dolari pentru un meci d-ala si crede-ma ca nu patesc nimic grav, in cel mai rau caz se intorc acasa cu cateva vanatai. Tie nu ti-ar conveni sa iei un milion de dolari in schimbul a unei vanatai?
Wrestlingul e fake in sensul ca rezultatele meciurilor se stiu dinainte iar toti cei din companie sunt prieteni si astfel nu au intentia de a se rani propriu zis, totul fiind ''o poveste'' creata de regizori si scenaristi. Insa asta nu isneamna ca accidentarile nu sunt reale. Ele sunt cat se poate de reale, asa cum sunt si manevrele. Iar pericolul exista. Dar propriu zis e totul un spectacol. Unul cei drept mai periculos si drept urmare mai entertaining. Poti insa sa cauti pe net cuvantul ''kayfabe'' si vei intelege cum e wrestingul
Pai pentru a executa aceste manevre in siguranta, oameni astia au mai multi ani de antrenamente decat varsta anilor tai..stiu e ceva riscant sa faci un Rko pe o treapta de otel, sau sa sari de la 7 -8 metri intr-o masa relativ subtire, dar totusi acesti oamenii isi risca viata pentru deliciul fanilor.
Wrestling-ul nu este 100 % fake!
Daca ar fi fost fake.ce rost mai avea, sunt si unele lovituri reale, sunt si trucaje. daca era fake sincer nu cred ca se mai uita nimeni.
Wrestlingul nu e fake pentru ca daca ar fi fake nu ar mai fi arenele unde se organizeaza show-ul pline pentru ca biletele sunt scumpe 35-850 de dolari si nu cred ca oameni ar da atat ca sa vada un "teatru"
Mda nu gasesc explicatii la clipurile la carea l-eam vazut dar ma daca iti da cu pumnul in spate nici cu pumnul nu iti da pnm asta te doare ma? sau cand il strangulezi dupa 3 secunde gata se ridica si da este 50%50 pentru deliciul specatorilor.(parerea mea...)