| Mihai87 a întrebat:

Am auzit undeva ca Napoli ar fi primit 50 de milioane de euro sa tranteasca dubla cu Viktoria Plzen! Credeti in aceasta varianta?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ţinând cont că este o echipă din Italia şi mai ales, ţinând cont că este Napoli, mă aştept la orice. Dar totuşi, în unele momente Napoli parcă încerca din greu şi tot nu reuşea. Plzen şi-a dat drumul pe ei într-un mod foarte graţios, şi în tur şi în retur.

| Sean a răspuns:

Si eu m-am gandit la blat, am pierdut in ambele meciuri la pariuri 5000 lei pe ei, dar 50 milioane ii exagerat, probabil daca a fost blat au primit o suma de la mafia pariurilor, dar nu chiar atat.Sau au platit cativa jucatori sa isi bata joc de meci.
@cosminjuve de obicei nu echipa adversa da bani, de multe ori ei nu au nici o implicare si mafia pariurilor cumpara jucatori, dau bani la echipa, in plus Napoli putea fii cumparata si usor pentru ca is pe locul 2 in Italia ei vor anul viitor in UCL si daca mai joaca si in EL ii foarte obositor pentru ei, deoarece in Serie A jocu este foarte dur, se alearga mult si Europa League nu ii prea incanta pe Italieni.

| RzV28 a răspuns:

Napoli a jucat foarte slab iar plazen foarte bine.O a doua varianta este ca viktoria nu are nici 20 de milioane de euro in tot bugetul.

| cosminjuve a răspuns:

Asta e ce mai penala din istroie, cei de la plezen nu au bugetu 50 de mi-l poate daca aduna fiecare jucator +bugetul clubui fac 50 de mil, deci iti spun eu cum a stat treaba, napoli ce au zis oameni "la ce naiba ne trebuie noua El nu mai bine incercam sa ne vedem noi treaba in campionat cine stie poate ii prindem pe juve din urma "asta a fost treaba.

| SatanaExistă a răspuns:

Napoli nu a jucat la capacitatea maxima in dubla cu plzen ca ei sunt pe 2 in campionat si trag tare sa castige

imi este greu sa cred ca napoli ar face asemenea magari.