Poti incepe prin flotari, dupa ce vezi ca ai un start te duci la sala, incearca sa consumi cat mai multe proteine, nu ma refer al cere sintetice!
Depinde si de sistemul osos, la unii oarele sunt late la altii sunt mai subtiri
totusi poti incepe cu tractiuni flotari.
Cel mai important : alimentatia. 5-6 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ).
Apoi exercitii : poti incepe cu fltoari si apoi la sala. La sala lucrezi : biceps, triceps, antebrat, umeri ( pentru maini ).
Gasesti pe www.culturism.ro exercitii pentru fiecare grupa si iti faci un program. 3 exerctii a cate 3-4 serii / grupa sunt suficiente, grupele de la maini sunt grupe MICI. Sa ai pauze de 90-120 de secunde intre serii.
P.S. : pentru masa musculara iti alegi o greutate a.i. sa faci maxim 10 repetari. Cand poti mai mult de 10 repetari, maresti greutatea.
Flotarile sunt foarte bune pentru dezvoltarea bratelor, o alta varianta ar fi ganterele sau sa mergi la sala. Daca vrei sa fi mai organizat cu cresterea musculaturii fa un sport gen: baschet: care te si inalta, handbal:totusi care e destul de greu, inotul sau polo : cele mai recomandate din partea mea sau tenis.
Flotari in fiecare seara incepi de la 10 si in fiecare seara incerc sa faci cu una mai mult
Eu sunt foarte micuta.Am 19 ani doar 31 de kg si o fetita pe care o cunosc care are doar 8 ani, are bratele mai groase decat mine in circumferinta.Nu va spun ca ma poate si ridica si are o putere teribila in brate incat imi pierd respiratia si intru in panica.Trebuie sa strig la ea sa imi dea drumul pentru ca ma doare.E adevarat ca am si o talie foarte subtire si toate fetitele vor sa ma stranga in brate ca "uite mami papusica!".Not funny
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: